Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 271 találat van a Deluxe.hu oldalon

A műgyűjtők a Falk Miksa utcában éjszakáznak

2008. február 25.

Február 28-án délután öttől éjfélig ígér programot az V. kerület műkereskedelmi negyede. A kezdetben csak a Falk Miksa utcát érintő rendezvényhez a Balaton, a Markó és a Balassi utca galériásai, antikvitásai is csatlakoznak. Tizenkét új kiállítást nyitnak, és több, már néhány napja látogatható tárlat is várja a műgyűjtőket és a művészetek iránt érdeklődő közönséget.


Kétezer lóerős jacht győzőtt Budapesten

2008. február 19.

Látogatócsúccsal ért véget a 17. Budapesti Boat Show és Karaván Szalon. A kiállításra ismét a Hungexpo területén került sor, ahol lakóautókat, hazai építésű, egyedi hajókat és sportos óriásjachtokat egyaránt láthattunk.


Picasso és Van Gogh képeket lopnak Svájcban

2008. február 11.

Zürichben a leghíresebb impresszionista festők képeit lopták el egy múzeumból. A Cezanne, Degas, Van Gogh és Monet képek összértéke mintegy 17 milliárd forint. Múlt héten Picasso két olajfestménye tűnt el a szomszéd kisvárosban rendezett kiállításáról.


Milliós strucctojás Biatorbágyon

2008. február 07.

A világ egyik legértékesebb dísztojása készül Biatorbágyon. A strucctojás belülről titkos recept alapján előállított bevonatot kap, amely tartósítja anyagát, majd kívülről egyedi festéssel és gravírozással tovább szépítik, végül félszáz briliánssal és smaragddal még ragyogóbbá teszik külső fényét.


A világ legdrágább könyve

2008. január 25.

Mindössze egy példányban jelenik meg Tomas Alexander Hartman A feladat című műve. A "valaha élt legnagyobb filozófus" 13 oldalas műve több mint 39 milliárd forint.


Bugattiverő Maserati

2008. január 18.

A Maserati civileknek szánt csúcsmodelljének egy példányát az arab Milliomos Show keretében mutatták be. Nem lehet róla sokat tudni, de az árát igen: 2,2 millió dollár, azaz 384 millió forint.


A CES legdrágább termékei

2008. január 07.

A negyvenedik CES kiállítás a valaha volt legnagyobb technológiai rendezvény lesz az ígéretek szerint. A leghatalmasabb, legvékonyabb, leghangosabb termékek lesznek a legdrágábbak.


Aranyból csináltak autót Romániában

2007. december 13.

A bukaresti luxuskiállításon kelt el az a bogárhátú Volkswagen, amit 18 karátos aranycsempékkel borítottak. Befektetésnek sem rossz ilyet venni: az évekkel csak nő az értéke, nem úgy, mint egy sportautónak.


Műtárgyak karácsonya

2007. december 06.

Régiségboltokban és galériákban jártunk, tulajdonosokat kérdeztünk a karácsonyi időszakról. Kínálnak ugyan nagy értékű műkincseket, de általában az sem ilyet tesz a fa alá, aki megtehetné. Inkább az olcsóbb, kisebb áruk mennek az ünnepek előtt.


Kardfogú tigris és gyémántos dísztárcsa milliomosoknak

2007. november 27.

A legtöbb dollármilliárdos Moszkvában él, valószínűleg ennek is köze van ahhoz, hogy az alig hároméves múltra visszatekintő moszkvai Milliomosok Vására igen jelentős eseménnyé nőtte ki magát. Az idei rendezvény egyik legérdekesebb tétele minden bizonnyal a Swarovski kristályokkal beborított, 60 millió forintos Mercedes volt.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5