Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 271 találat van a Deluxe.hu oldalon

Összeszedték II. Erzsébet királynő legszebb ékszereit

2012. január 04.

Gyémántjubileumi gyémántkiállításra készül a brit királyi udvar, bemutatva a nagyközönségnek azokat a felbecsülhetetlen értékű drágaköveket, amelyek valamilyen módon kötődnek II. Erzsébet királynő uralkodásának eddig 60 évéhez.


Rekordszámú látogató a Louvre múzeumban és a Stasi-börtönben

2012. január 03.

Úgy tűnik, a tavalyi év a rekordok éve, legalábbis ami a múzeum- és börtönlátogatást illeti. A párizsi Louvre-t 8,8 millió látogató, míg az egykori NDK Állambiztonsági Hivatalát, a Stasi a börtönét összesen 342 ezren keresték fel.


5800 helyett 140 ezer forintért árulják a Leonardo-belépőket

2011. november 24.

Csillagászati felárakon kínálják a londoni Leonardo-kiállítás belépőit a másodforgalmazók: aki lekésett a reneszánsz művészóriás alkotásaiból összeállított, példátlan gazdaságú anyag jegyeinek hivatalos értékesítéséről, az már csak 400 fontért (140 ezer forint) juthat hozzá egy-egy belépőhöz.


Másodszor is Whisky Show-t rendeznek Budapesten

2011. október 13.

A Magyarországi Whisky Egyesület október 15-én második alkalommal rendezi meg a Whisky Show-t Budapesten. A résztvevők olyan, a whisky gyártásával kapcsolatos kulisszatitkokba nyerhetnek bepillantást, amelyekre a hétköznapokban csak keveseknek és nagyon ritkán nyílik lehetőségük. Ismerkedni lehet a skót kultúrával is.


Budapest után Bécsben a legkolumbiaibb kolumbiai festő

2011. október 06.

Ausztria első átfogó Botero-kiállítása látható október 12-től a Bank Austria Kunstforumban. A hetven festményt felölelő tárlat a kolumbiai festő és szobrász teljes életművét bemutatja, benne a nagy port felkavaró Abu-Ghraib-ciklussal.


Rendszerváltás előtt áll a magyar árverési piac

2011. szeptember 28.

A következő hónapokban két magyar aukciósház, a Virág Judit Galéria és a Kieselbach Galéria is átvált a becsértékes rendszerű árverezésre. Körképünkben az angolszász országokban elterjedt szisztéma bevezetésének okairól és remélt következményeiről, valamint az aukciósházak őszi-téli kínálatáról olvashatnak.


A legmenőbb luxus autóbelsők

2011. szeptember 13.

Egy amerikai fényképész luxusmárkák jellegzetes dizájnja által inspirált egyedi autóbelsőkről készített képsorozatot.


Hetvenmilliót fizetett a Louvre a belső szervekért

2011. szeptember 02.

Különlegességet mutat be a párizsi Louvre: egy a belső szerveket a kulcscsonttól a prosztatáig bemutató etruszk férfibüszt látható a múzeumban.


Bemutatják a világ egyetlen aranyszínű póktextiljét

2011. augusztus 15.

A világ egyetlen, természettől fogva aranyszínben pompázó textiljét, egy ritka, pókselyemből készített szövetet mutatnak be jövő januártól a londoni Victoria and Albert Museumban.


Óriási siker volt Alexander McQueen New York-i kiállítása

2011. augusztus 12.

A New York-i Metropolitan Múzeum (Met) történetének egyik legnépszerűbb kiállítása lett a tavaly elhunyt Alexander McQueen brit ruhatervező munkáiból született Savage Beauty című tárlat.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5