Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 271 találat van a Deluxe.hu oldalon

A rúzs százharminc éve

2013. szeptember 30.

A rúzs 130 éves történetét bemutató kiállítás nyílt a németországi Halléban. A látogatók megtekinthetik, hogyan vált a kis sminkeszköz a szépségipar egyik legkelendőbb termékévé.


Nagyszabású ünnepség Picasso Guernicájának

2012. október 03.

Nagyszabású képzőművészeti kiállítással ünneplik keddtől a madridi Zsófia Királyné Múzeumban Pablo Picasso világhírű festményét, a most 75 éves Guernicát; a Találkozások a 30-as évekkel című tárlaton Miró, Mondrian vagy épp Antonio Berni mellett Moholy-Nagy László alkotásai is szerepelnek.


Igen ritka Picasso Londonban

2012. július 16.

Pablo Picasso egy "rejtőzködő" portréját, a XX. század hajnalán a párizsi bohém élet színfoltjának számító Bibi la Purée című arcképét állította ki a londoni nemzeti galéria.


Herendi porcelán Lavenóban

2012. június 27.

Az olaszországi Laveno-Mombello kerámiamúzeumában nyílik meg szombaton a Herendi Manufaktúra legújabb külföldi kiállítása, amelyen a látogatók megismerhetik az új Viktória mintát is.


Kiállítják az ellopott Csontváry-festményt

2012. június 13.

Kiállítják Pécsen Csontváry Kosztka Tivadar Szerelmesek találkozása (Randevú) című, idén tavasszal ellopott, majd megkerült festményét.


Zsolnay családtörténeti kiállítás nyílt

2012. április 20.

A Zsolnay család és a nevét viselő, nemzetközi hírűvé vált porcelánmanufaktúra több mint másfél évszázados történetét mutatja be az az állandó kiállítás, amely csütörtökön nyílt a pécsi Zsolnay Kulturális Negyedben.


Egy királynő önálló kiállítása

2012. február 03.

A tájképfestés segíti feltöltődni energiával II. Margit dán királynőt, akinek műveiből minden korábbinál nagyobb kiállítás nyílik szombaton Koppenhágában az Arken Modern Művészeti Múzeumban trónra lépésének 40. évfordulója alkalmából.


A legjobb budapesti programok a magyar kultúra napján

2012. január 20.

Kiállításokkal, koncertekkel, filmvetítésekkel, színházi előadásokkal és könyves programokkal köszöntik a fővárosi intézmények már csütörtöktől a magyar kultúra napját, amelyet január 22-én ünnepel az ország annak emlékére, hogy Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon fejezte be a Himnuszt.


Üvegművészeti kiállítás Budapesten

2012. január 13.

Hosszú idő után jelentkezik csoportos kiállítással a Magyar Üvegművészeti Társaság; a HuGlass 2012 címmel péntektől a budapesti B55 Galériában látható tárlat negyvenöt művész nyolcvan alkotását vonultatja fel.


A legjobb olasz kiállítások 2012-ben

2012. január 12.

A gazdasági válság ellenére gazdagnak ígérkezik a 2012-es olaszországi kiállításprogram, amelyben klasszikusok és újdonságok egyaránt szerepelnek, Tintorettótól az amerikai avantgárdig.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5