Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 29 találat van a Deluxe.hu oldalon

Egymillió forintnyi kaviárt evett meg másfél perc alatt

2012. április 23.

Egy 49 éves moszkvai férfi nyerte meg egy első ízben Moszkvában megrendezett feketekaviár-evő bajnokságot: nem egészen 90 másodperc alatt evett meg fél kilónyi, a nemzetközi piacon 5000 dollárt (1,13 millió forintot) kóstáló kaviárt.


Színes dobozokba csomagolják a rögtön fogyasztható kaviárt

2011. október 01.

A Kaviari színes dobozokba csomagolt kaviárja azonnal fogyasztható, kiskanalat is mellékelnek hozzá.


Minibusz méretű halakat figyeltek meg a Dunában

2011. június 20.

Műholdas adóval drótoztak be egy tokhalat, amelynek az volt a feladata, hogy adatokkal szolgáljon a tudománynak a Dunában és a Fekete-tengerben élő társairól. Olyan lényekről van szó, amelyek ősei a dinoszauruszok kortársai voltak, akkorára tudnak nőni, amekkora egy minibusz, hosszabb ideig élnek a legtöbb embernél, és szaporodás céljából szülőhelyükre visszatérőben vagyont érő mennyiségű kaviár van bennük. Jelenleg a kihalás szélén állnak.


Már Oroszország is tenyésztett halból exportálja a kaviárt

2011. február 05.

Első ízben tenyésztett tokhalból kinyert fekete kaviárt exportál Oroszország Nyugat-Európába - közölte Andrej Krajnij, az orosz Roszribolovsztvó halászati főhatóság vezetője.


Sikert aratott a Bocuse d'Oron a magyar kaviár

2011. január 28.

Franciaországban, a legrangosabb gasztroversenyen mutatkozott be először nemzetközi porondon az Arany Kaviár Gourmet Selection. Az étterem vezetője szerint nagy sikert aratott a sztárséfek körében.


Nemzetközi hírnév előtt a magyar kaviár

2011. január 18.

Ahogy egyre inkább elterjed a halfarmos tokhalnevelés, úgy lesznek egyre jobb minőségűek az itt készült kaviárok is. Magyarország ebben a tekintetben jó pozícióban van, 2011. január 24-én és 25-én Franciaországban a Bocuse D'Or versenyén mutatják be a legjobb séfeknek és ínyenceknek az Arany Kaviár Gourmet Selectiont.


Magyar kaviár a nemzetközi piacokon

2010. december 30.

Luxus, pezsgő, fényűzés társul a kaviár képéhez, de kevesen gondolnak arra, hogy mennyire komoly folyamat előzi meg azt a pillanatot, amikor belekóstolunk a finomságba. Még kevesebben hallottak róla, hogy Magyarországon is készül kaviár, amire a nemzetközi piacon is van kereslet.


A szibériai tokhal mentette meg a francia kaviárt

2010. március 03.

Szibériai tokhalnak köszönhetően visszakerül a francia éttermi kínálatba a francia kaviár. A túlhalászás miatt védett halak helyett ezt a fajt tenyésztik majd.


Yves Saint Laurent-ba öltöztetett kaviár

2010. február 02.

A legjobb konyakoknak metszett üveg, a legjobb szivaroknak különleges fa doboz dukál. A Caviar House & Prunier-nél úgy gondolák, hogy minőségi kaviárjuk is megérdemli az extra csomagolást. Az Yves Saint Laurent motívumokba csomagolt ikra ára több mint százezer forint.


Ezerszeresére emelkedett a kaviár ára

2010. január 25.

Húsz év alatt a kaviár ára Oroszországban az ezerszeresére emelkedett, de manapság már nem az állam, hanem a csempészbandák fölözik le a kaviár kivitelének hasznát - írta a Népszava.


1 2 3


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5