Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 89 találat van a Deluxe.hu oldalon

Újra kalapács alatt a félezer éves imádságos könyv

2013. november 04.

Ismét eladják a Rothschildok imádságos könyvét: a félezer éves műkincs 14 éve rekordösszegért, 13 millió dollárért (mintegy 3 milliárd forintért) cserélt gazdát, most még több pénzt remélnek érte.


Bortankönyv a Kárpát-medence borairól

2012. augusztus 23.

A történelmi Magyarország borvidékei és legelterjedtebb szőlőfajtái mellett a borokkal, borkóstolással kapcsolatos alapismereteket veszi számba Bortankönyv - A Kárpát-medence borai címmel a Borkollégium Mészáros Gabriella, Nagymarosy András és Rohály Gábor által jegyzett legújabb kötete.


Félmilliárd forintos zsidó imakönyv

2012. május 15.

Több mint félmilliárd forintnak megfelelő összegért kelt el egy párizsi árverésen egy kivételesen jó állapotban fennmaradt zsidó imakönyv (mahzor) az itáliai reneszánsz korából.


Rovarszakácskönyvet dobtak piacra

2012. április 23.

Rovarokkal fűszerezett ételeket felvonultató különleges szakácskönyvet dobtak piacra Hollandiában: a szerzők szerint a bogaras fogások rendkívül gazdag fehérjeforrást kínálnak.


Közel kétmilliárdért adtak el egy könyvet

2012. január 23.

A világ egyik legdrágább könyvének, John James Audubon Amerika madarai című kötete első kiadásának egy ritka példánya kelt el 7,9 millió dollárért a Christie's New York-i árverésén.


Háromévesek is főzhetnek a konyhában?

2011. november 29.

Manókonyha néven gyermekszakácskönyvet írt egy magyar gasztroblogszerkesztő óvodavezető. Ugrai-Nagy Tünde, alias Ízbolygó könyvének célja, hogy a gyerekek már akár hároméves kortól megismerkedhessenek a gasztronómiai alapfogásokkal.


Elárverezik Magyarország első útikönyvét

2011. november 15.

Magyarország első útikönyve is szerepel a Szőnyi Antikvárium pénteki árverésén, amelyen összesen mintegy 600 tételt kínálnak eladásra.


Nagy üzlet a webes kritikákkal való kereskedés

2011. szeptember 22.

Varun Sharma, a Travel Channelen futó Inside Luxury Travel arca nemrég kifejezte aggodalmát az internetes értékelések kapcsán a Deluxe Magazinnak adott interjújában. A műsorvezető joggal ódzkodik a kritikáktól, a pozitív visszajelzések egy része ugyanis pénzért készül, míg a negatív észrevételeket sokszor a konkurensek írják.


Kiderült, hogy ki a világ legjobban kereső írója

2011. augusztus 18.

James Patterson a világ legjobban kereső írója: a Forbes magazin szerint az amerikai krimiszerző az elmúlt évben több mint kétszer annyit keresett, mint a lista második helyén szereplő Danielle Steel.


Mobilon is elérhető a 600 ezer forintos Ferrari Opus

2011. július 29.

Végre a soványabb pénztárcával rendelkezők is megtudhatják, mit tartalmaz a Ferrari történetét bemutató 600 ezer forintos könyv, tartalmának nagy része ugyanis mobilkészülékeken is elérhetővé vált, egy 900 forintos app formájában.


1 2 3 4 5 6 7 8 9


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5