Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 20 találat van a Deluxe.hu oldalon

Mennyi arany van összesen a világon?

2013. április 02.

A legelfogadottabb becslés szerint nyolcezer köbméter arany van a világon - a talaj felett -, azaz elférne az összes egy 20 méteres élhosszúságú kockában. Ennek tömege - a nagy fajsúly okán - 171 ezer 300 tonna. Más becslések viszont 2,5 millió tonnára teszik a világ aranyát, azaz sokszorosan többre.


Vastag pénztárcákat bírságolnak a határon

2012. július 09.

Megbírságolhatják azt, aki az Európai Unió határán ki- vagy belépve nem jelenti a vámhatóságoknak, ha 10 ezer eurónál több készpénz vagy értékpapír van nála - figyelmeztet közleményében a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).


Szénszálas kés hitelkártyának álcázva

2011. február 25.

Csupán akkora, mint egy hitelkártya, mégis sokkal veszélyesebb annál. John Kubasek egy 200 dolláros, 40 ezer forintos, karbonszálas anyagból készült késsel lepte meg azokat, akik a tárcájukban hordanák a fegyverüket.


A legjobb kézműves borok novemberben

2010. november 03.

Novemberben is szép számmal bukkantunk számunkra új, felfedezésre váró tételekre. Most túlnyomó többségben kis kézműves borászatok termékei közül válogattunk össze egy csokorra valót. Ebből is kiderül, hogy fehérborokban vagyunk a legerősebbek.


A legdrágább konyhai berendezések

2010. május 10.

Egy modern konyha ma már nemcsak dizájnos, hanem csendes és szagtalan, a szekrények mögött rejtőző háztartási gépek pedig gyakorlatilag elkészítik helyettünk a vacsorát. A 2010. május 7-9. között megrendezett Konyhakiállításon jártunk, hogy megtudjuk, mennyit költhetünk a legdrágább konyhai berendezésekre.


Milliárdos cserkészek

2010. április 05.

Az egyesült államokbeli milliárdosok közül sokan már cserkészként elkezdték a versengést és a kitűnést a többiek közül. Steven Spielberg egyenesen azt állítja, hogy a szervezetnek köszönheti, hogy filmekkel kezdett foglalkozni. A milliárdos cserkészek azonban vagyonukat is bevetik a jó ügy érdekében.


Ékszerkés több mint hárommillióért

2010. február 18.

A világ legdrágább késeiről elhíresült gyártó egy igazi ékszert kínál a séfek kezébe. A kristályosított Nesmuk ugyan nem a világ legdrágább kése, de a 3,2 millió forintos árcímke és a Swarovski kristályok között megcsillanó kék zafírkristály díszítés megdobogtatja bármelyik háziasszony szívét.


Aranyozott tisztek és parasztok

2009. december 22.

Alexander Gelman médiaművész hagyományos távol-keleti alkotásokat készítő japán alkotókkal együttműködve egy különleges, limitált számban gyártott sakk-készletet dob piacra. Tíz hónapig, kézzel készül az alkotás. Tízmillió forintba kerül.


Hogyan készül a konyak?

2009. december 15.

Cikksorozatunk következő részében bemutatjuk, hogyan állítják elő az eredeti konyakot. Kiderül, hogy a lepárlás módszere mit sem változott az ital kialakulása óta, és hogy az Egyesült Államok után az angyalok a konyak második legnagyobb fogyasztói.


Gyémántba mártott kést készítettek

2009. február 27.

Az elsősorban ékszerei miatt ismert Quintin Nel tervező most a német Hoffmann & Pieperrel együttműködve megalkotott egy kézzel készült konyhai szerszámot. A Nesmuk német cég neve alatt futó terméket a világ egyik legélesebb késének tartják, és csaknem tízmillió forintot kérnek érte.


1 2


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5