Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 6 találat van a Deluxe.hu oldalon

Szív alakú jacuzzi szerelmeseknek

2009. február 10.

Valentin-napra szív alakú jacuzzit kínál a Dimension One Spa. A 10 ezer dolláros környezetbarát kádhoz csokoládé és törülköző is jár. Tervezője szerint ez a jacuzzi jó annak, aki használja, ugyanakkor jó a Földnek is.


Masszázsmedence a hordóból

2008. május 07.

Nem méretével, szolgáltatásaival vagy kényelmével tűnik ki a tömegtermékek közül ez az ötcsillagos masszázsmedence. A kisszériás termék inkább anyaga és kivitelezése miatt érdemli ki a hatalmas árcímkét, amit ráakasztottak.


Hogyan lehet jacuzzi tulajdonos?

2008. március 27.

Hogyan születik az ötlet, hogy masszázsmedencénk legyen? Mi alapján választunk? Hogy kerül hozzánk a jacuzzi? Tapasztalataikról és szolgáltatásaikról Kakucsi Zoltánt, a Spa Centrum vezetőjét kérdeztük.


Vérpezsdítő masszázsfürdő

2008. március 26.

Ma már nem a gazdagság fitogtatása miatt, inkább egészségügyi szempontból számít fontosnak egy házi jacuzzi beszerzése. A pezsgőfürdő ugyanis számos pozitív élettani hatást kínál, így csökkenti a stresszt, a szorongást, a fejfájást, és felpezsdíti a vérkeringést is.


Gejzír a masszázsmedencében

2008. március 20.

A jacuzzik hazai vásárlói általában a legjobban felszerelt modelleket választják. A beépített hangrendszer már elterjedt tartozék az amerikai Reflections Spa masszázsmedencéi esetében, a mesterséges gejzír az idei év újdonsága lesz. A medencékbe kérhető extrákról Kakucsi Zoltánt, a Spa Centrum vezetőjét kérdeztük.


Vágyfokozó ajándék Valentin-napra

2008. január 31.

Ha valami igazán exkluzív ajándékkal szeretnénk elkápráztatni partnerünket Valentin-nap alkalmából, és nem számít, mennyit költünk el a meglepetésre, válasszunk egy stílusos, tűzpiros jacuzzit.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5