Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 51 találat van a Deluxe.hu oldalon

Jótékony Ferrari

2012. június 04.

Ritkaságszámba menő autókból, alkatrészekből és kiegészítőkből rendezett jótékonysági árverés révén akar segíteni a Ferrari autógyár az észak-olaszországi Emilia-Romagna tartományt nemrég sújtó földrengés károsultjain.


Gyémántot találtak egy perselyben

2011. december 09.

Meglepő adományt találtak az Üdvhadsereg önkéntesei Kansas City elővárosában elhelyezett perselyben: egy ismeretlen gyémántot dobott a vörös edénybe.


200 eurós kozervdobozok Budapesten

2011. december 02.

Marcel Wanders világhírű karitatív programja, a Can of Gold egy hétköznapi tárgyat művészettel párosít. Egy konzervdoboz megvásárlásával nemcsak egyedi művészeti alkotást kapunk, hanem az érzést, hogy segíthettünk. Itthon 10 darab kelt el eddig a 100-ból.


Árverésen Magyarország legjobb éttermeinek vacsorái

2011. október 12.

Magyarország legjobb éttermei ajánlják fel két személyre szóló vacsoráikat a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Jótevő elnevezésű aukciója keretében.


A világ legdrágább chutneyja

2011. július 15.

Egy indiai étteremtulajdonos készíti a világ legdrágább chutneyjét.


Negyvenmillió dollárt ajándékozott el a televíziós személyiség

2010. december 13.

Oprah Winfrey nemcsak a legjobban kereső televíziós személyiség az Egyesült Államokban, hanem ő költ a legtöbbet jótékony célokra is.


A magyar divatszakma a gyermekéhezés ellen

2010. december 10.

Online aukción vásárolhatnak magyar divattervezők által felajánlott öltözékeket, kiegészítőket a segíteni szándékozók. A Fashion for food szervezői a bevétellel a Minden Gyerek Lakjon Jól! Alapítványt támogatják.


22 sztártervezőt fogott munkára a Swarovski

2010. augusztus 12.

A Swarovski Elements 22 sztártervezőt kért fel arra, hogy kristályokkal díszített fekete ruhát tervezzen. Jótékonyság a cél.


Van, akinek nem drága a 604 millió forintos ebéd

2010. június 14.

2,6 millió dollárt (604 millió forintot) fizetett egy rajongó azért, hogy Warren Buffet pénzügyi mágnás társaságában költse el ebédjét. Összesen kilencen harcoltak a 25 ezer dolláros kikiáltási áron meghirdetett étkezésért.


Sztárok fehérneműire licitálhatunk

2010. június 03.

A jótékonykodás új formáját próbálja meg divatba hozni a nemrég alapított Allthis.com. Az oldalon olyan megfizethetetlen tárgyakra és élményekre licitálhatunk, mint Rihanna használt fűzője vagy egy vacsora Bali hercegével.


1 2 3 4 5 6


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5