Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 4 találat van a Deluxe.hu oldalon

Jóga Budapesten - megnéztük a legjobbakat

2010. április 14.

Ha nap végére rendszeresen szétesünk, ideje lehet beiratkozni egy jógastúdióba. Rövid jógakörképünkben olyan különleges órákat is ajánlunk, mint a 40 fokos hőségben végzett Bikram, az Iyengar vagy a Kundalini jóga, és azt is eláruljuk, hogy tanulhatjuk meg azt a gyakorlatsort, amely megoldás lehet a súlyproblémákra.


A vacsorás jóga az új divat

2010. március 01.

Egy órán át szigorúan izzadnak, majd többfogásos étkezéssel zárják a jógaórát az új, Yoga for Foodies (Jóga ínyenceknek) elnevezésű új New York-i trend követői.


Százezrekért jógázhatunk a Himalájában

2009. március 20.

A tavaszi megújulás része a méregtelenítés mellett az elvonulás, a pihenés és a jógázás. A tehetős utazók autentikus környezetben, luxuskörülmények között pihenik ki a hétköznapok fáradalmait. Jógaprogramok a Himalájában és Mexikóban.


Segédeszközökkel fellógatva: Iyengar jóga

2008. november 25.

A Iyengar az ősi jóga a nyugati emberek által könnyebben elsajátítható, "felhasználóbarát" változata, amely során a jógapozíciókhoz speciális segédeszközöket használnak. Ez persze nem jelenti azt, hogy a gyakorlatok könnyűek. Amikor megérkeztünk a jógaterembe, nem gondoltuk volna, hogy hamarosan fejjel lefelé fogunk lógni a falhoz erősítve, azt meg végképp nem, hogy élvezni is fogjuk. Kipróbáltuk a Iyengar jógát.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5