Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 187 találat van a Deluxe.hu oldalon

Kereskedelmi forgalomban a kétéltűek

2012. október 17.

Már az idén kereskedelmi forgalomba kerülnek kétéltű közlekedési eszközök az Egyesült Államokban: szárazföldön és vízen egyaránt kellően gyorsak.


Nyolcmillióba kerül a legdrágább autóviasz

2010. szeptember 09.

Kézzel készített márványtubusban árusítják a világ legdrágább autóápoló viaszát.


400 tonnás luxusléghajó ráérős gazdagoknak

2010. február 04.

Egy egészen újfajta, futurisztikus koncepciót rakott le az asztalra két tervező vállalat. A jövő luxusutazása egy 265 méter magas léghajón valósulhatna meg, ami hatalmas belső terekkel és a luxus minden formájával várná a gazdag utasait. Pontosabban csak azokat, akiknek nem szempont a gyors utazás, a London-New York távolság ugyanis 37 óráig tartana.


Négykerekű luxusmotor gazdag macsóknak

2009. november 09.

A Cosmos 4RWF egy igen férfias megjelenésű négykerekű jármű. Nyolchengeres motorja 350 lóerő leadására képes, tömege csaknem ötszáz kilogramm. Garantáltan feltűnést kelt, bárhol is jelenik meg vele tulajdonosa.


Megkerült a színésznő ellopott autója

2009. november 07.

Megkerült Patsy Kensit ellopott autója. A 11 ezer font értékű Mini Cooper kulcsait a betörők a brit színésznő luxusotthonából vitték el. Nem ő az egyetlen gazdag híresség, aki bűnözők célpontjává vált mostanában.


Aranyozott titánbringa gyémánttal díszítve

2009. október 22.

A gyémánttal kirakott titán kerékpár hárommillió forintba került, egy brit férfi csináltatta feleségének házassági évfordulójukra. Praktikusnak éppen nem mondható közlekedési eszköz, de az biztos, hogy szép. És feltűnő, ha van valakinek szíve a város utcáin koptatni.


Maximális kényelemet ígér a 14 ezer méteren repülő új Gulfstream

2009. október 21.

A menettulajdonságokat és a kényelmet tekintve is luxust ígér Gulfstream 250-es üzleti magángép. Tulajdonosa leszállás nélkül teheti meg a New York-London távolságot, és hatalmas, kényelmes terekben töltheti az időt. Repülési magassága csaknem 14 ezer méter.


Hatvanszor ment bíróságra megkarcolt autója miatt a milliomos

2009. október 11.

Egy hónapnyi börtönt és pszichiátriai kezelést kapott az a férfi, aki bosszúból megkarcolta egy kaliforniai milliomos autóját. Az ítélet több mint hatvan bírósági meghallgatás után született meg.


A legdrágább hajók Magyarországon

2009. október 05.

Cikksorozatunkban új és használt, vitorlás és motoros hajókat ajánlunk különböző árkategóriákban. Utolsó anyagunkban a tízmillió forintnál drágábban kapható vízi járművek között néztünk körül, mint néhány példából kiderül, méretben, luxusban és árban a határ a csillagos ég. Azért mi a földön maradtunk, és elsősorban azt vizsgáltuk, hogy a hazai piacon minek van helye.


Hajók öt- és tízmillió forint között

2009. szeptember 29.

Magyarországon kapható vitorlás és motoros hajók öt és tízmillió forint között. Cikksorozatunkban új és használt, vitorlás és motoros hajókat ajánlunk különböző árkategóriákban. Ennyi pénzért a használt hajók bőséges választéka áll rendelkezésre, de komoly motorost, és kabinos hazai vitorlást újonnan is kapunk.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5