Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 267 találat van a Deluxe.hu oldalon

Jól startolt a balatoni ingatlanpiac

2012. április 24.

Több hónapja tartó növekedést tapasztalnak a tóparti ingatlanok értékesítésében az országos hálózattal rendelkező forgalmazók - írja hétfői számában a Világgazdaság.


Azerbajdzsán rágyúr a luxusra

2012. április 13.

Óriási energiabevételeinek köszönhetően az utóbbi években már jelentős építkezési beruházások indultak Azerbajdzsánban, ám a Kaszpi-tenger partján fekvő szovjet utódállam most nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint a világ legmagasabb felhőkarcolójának a megépítését.


Michael Jordan 6 milliárdért árulja chicagói házát

2012. március 01.

Eladja 29 millió dollárért (6,38 milliárd forint) a Chicago közelében lévő birtokát Michael Jordan, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) korábbi szupersztárja.


Megvették a világ legdrágább lakóparkjának utolsó lakásait

2012. február 13.

Nem egyszer írtunk már arról, hogy rekordáron keltek el londoni luxusingatlanok. Ezúttal újabb csúcs ugyan nem született, de 96 millió dollárért elkelt a One Hyde Park utolsó, 11 apartmanos egysége is.


Felvásárolják az oroszok a londoni luxuslakásokat

2012. január 31.

A belpolitikai bizonytalanságtól rettegő orosz befektetők árasztották el a londoni lakáspiacot, ahogy közeleg a márciusi elnökválasztás, és egyre erősödik az ellenzék hangja Oroszországban - írta a Bloomberg hírügynökség kedden.


15 év után eladják a Hatvany-villát

2012. január 17.

Másfél évtized után újra megvásárolható a világhírű építészek által újraálmodott, a Budai Vár lejtőjén álló egykori Hatvany-villa - írta meg a Napi Gazdaság a CB Richard Ellis közlése alapján.


Orosz milliárdoslány vette meg minden idők legdrágább New York-i lakását

2011. december 21.

New Yorkban rekordnak számító 88 millió dollárért (20 milliárd forintért) vásárolt magának lakást Dimitrij Ribolovlev orosz mágnás lánya.


Brazília lett a lehetőségek országa?

2011. november 29.

A Latin-Amerika motorjának számító Brazília egyre több új lehetőségre vágyó európait vonz. Napfény, tengerpart, nyolcmillió képzett szakember viszont hiányzik.


140 milliót kérnek egy pécsi pincerendszerért

2011. november 23.

A törökkori időkből származó pincerendszer eladó Pécsett. Az Ingatlan.com-on meghirdetett 850 négyzetméteres alapterületű különlegesség 10 méter mélyen, a belváros szívében található.


Több mint kétmilliárd forintért akarnak eladni egy svábhegyi házat

2011. november 15.

Rekordáron, több mint 2,2 milliárdért hirdetnek egy budai házat az ingatlan.com-on. A több hirdetésben is felbukkanó, közel kétezer négyzetméteres alapterületű luxusingatlanhoz hatalmas uszoda és fitneszterem is tartozik.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5