Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 334 találat van a Deluxe.hu oldalon

Mit együnk, ha másnaposak vagyunk?

2008. december 31.

Egy átbulizott éjszaka után nem elég nagy mennyiségű alkoholmentes folyadékot magunkhoz venni, állapotunknak megfelelő, tápláló, ugyanakkor nem túl nehéz és fűszeres ételeket kell fogyasztani. Összeállításunkkal azoknak szeretnénk néhány tanácsot adni, akik a kelleténél egy kicsit többet néztek a pohár fenekére. Savanyú levesek, tojás és ír reggeli, tippek másnapos gourmet-knak.


Sznoboknak indít magazint a milliárdos

2008. április 26.

Egy orosz milliárdos hasonló jövedelemmel rendelkező sorstársainak indít magazint és tévécsatornát. A kiadvány egyszerűen a Snob címet fogja viselni, ami a szerkesztők szerint egyáltalán nem sérti az oligarchákat, akik büszkék a saját maguk által megszerzett dollármilliárdokra.


A nagy virsliteszt

2007. december 21.

Szilveszter alkalmával szinte mindenki ittasan eszi, de ez nem jelenti azt, hogy mindegy, milyen az íze. Mi egészségünket is kockára téve színjózanul kóstoltunk meg 14 különböző fajtát. Most eláruljuk, melyik a szerintünk legjobb itthon kapható virsli.


A pókerek ásza: Texas hold'em

2007. december 18.

Bátran kijelenthetjük, hogy a Texas Hold'em-nek nevezett pókerfajtát játsszák a legtöbben a világon. Ez talán annak köszönhető, hogy a játék menete egyszerű, könnyen követhető, mégis csak rengeteg tanulás (lejátszott parti és utánaolvasás) útján lehet egyre jobbá válni benne.


Éljük túl a másnaposságot!

2007. december 18.

Karácsony és szilveszter időszaka nem csak az ünneplésé és a szerető családé, hanem az ivásé és a másnaposságé is. Tudományos, szerkesztőségi és profi jó tanácsok, ha nem ismerjük a határainkat.


Valószínűleg nyerünk a pókeren

2007. december 13.

A póker alapja a lapkombinációk rangsora, amelyet az előfordulásuk gyakorisága alapján állapítanak meg, valamint tét felajánlása. Népszerűségét egyszerűségének és a pénznyerés lehetőségének köszönheti, illetve annak, hogy kiváló játék egy nagyobb társaságnak is.


Mennyiért rendezhetünk otthon tűzijátékot?

2007. december 13.

A szilvesztert nem csak a torkunkon számolatlanul ledöntött pezsgővel ünnepelhetjük. Aki nagyobb durranással, vagyis tűzijátékkal üdvözölné az újév beköszöntét, 50 ezer, de akár több tízmillió forintos költséggel számolhat.


Milyen whisk(e)y-t válasszunk?

2007. december 11.

Karácsonyra nemes italt adni mindig jó döntés, egy férfi egészen biztosan jobban örül egy jófajta whiskey-nek, mint egy dögös illatú aftershave-nek vagy egy újabb csomag alsónadrágnak. Azt azonban nem árt kideríteni, hogy a megajándékozandó milyen típusú whiskey-t szeret, hogy könnyebben kiválasszuk a megfelelő darabot. Most segítünk annak, aki nem tud eligazodni a címkéken látható feliratok között.


Ország a világ csúcsán

2007. november 26.

A világ tetején fekvő Nepált nem csak gazdag kultúrája, de természeti kincsei miatt is szívesen keresik fel a kalandra vágyó turisták. Itt vannak a világ legmagasabb hegyei, az Everest és az Annapurna, de "elveszhetünk" a hatalmas síkságokon vagy az északi magas sivatagokban is.


Partiszabályzat és tárgyalókódex

2007. november 26.

Az év végi céges partikra, tárgyalásainkra, de íróasztalunk tárgyaira is írott és íratlan szabályok sokasága vonatkozik. Kiderítettük, mit kíván a protokoll, ha névjegyet adunk egy japánnak, illetve üzletasszonyként hosszú hajat hordunk.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5