Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 580 találat van a Deluxe.hu oldalon

Feldarabolták a sztárok kedvenc hoteljét

2007. augusztus 15.

Véget ér a londoni Halcyon Hotel pályafutása. Az egykor Yoko Ono, Naomi Campbell, Mick Jagger, Geri Halliwell és hasonlóan ismert sztárok egyik kedvenc luxusszállodájaként ismert Halcyonban exkluzív lakásokat alakítanak ki, amelyeket 3,2-7,5 millió fontért árusítanak majd.


Luxusvillák kiadók!

2007. augusztus 15.

A luxushotelek helyett egyre több tehetős utazó választ vidéki birtokokat, trópusi villákat vagy ódon kastélyokat, hogy kipihenje a hétköznapok fáradalmait. A legtöbb esetben nem is kell többet áldozni egy villa bérleti díjára, mint egy exkluzív szállodára, a teljes kényelemről pedig a személyzet gondoskodik.


Épül az Urál első luxusszállodája

2007. augusztus 13.

Jekatyerinburgban építi az Urál első luxusszállodáját a Hyatt. A 107 millió dolláros költségvetésű projektnek a tervek szerint 2009-ig kell elkészülnie, hogy azután ez lehessen a város további ötcsillagos hoteleinek iskolapéldája.


Hugh Hefner szobája 40 ezer dollár egy éjszakára

2007. augusztus 10.

40 ezer dollárt sok mindenre el lehet költeni, még akkor is, ha csak egy éjszaka áll rendelkezésünkre. Az átlag amerikai éves keresetének megfelelő összeg elszórására emlékezetes mód lehet a Las Vegas-i Palms Casino Resort Hugh Hefnerről elnevezett szobája is, ahol 700 ezer dolláros pezsgőfürdő, forgatható ágy és mesés kilátás várja a vendéget.


Exkluzív válás baltával

2007. augusztus 06.

Egy gyertyafényes vacsorával, luxusnyaralással vagy exkluzív partival nemcsak egy házasság kezdetét, hanem a végét is meg lehet ünnepelni. A "hangulatos válás" igénye nő, ezért egyre több cég és hotel kínál személyre szabott programokat - a második nászúttól a közös tulajdon baltával való felaprításáig - azoknak, akik rendhagyó módon szeretnék megünnepelni függetlenségüket.


Fűtött utcákat szeretne Moszkva

2007. július 30.

Moszkva nyugati részén olyan luxusnegyed épül 2015-ig, amely a világ legnagyobb óriáskereke mellett hipermodern szállodákkal, bevásárlóközpontokkal, és nem mellékesen fűtött utcákkal csalogatná a tehetős világjárókat.


Megválasztották a világ legjobb szállodáit

2007. július 19.

Közzé tette a Travel + Leisure nevű utazási magazin a világ 100 legjobb szállodáját, amelyek között a legjobb helyet egy indiai luxushotel nyerte el, míg a budapesti Four Seasons a 15. helyre csúszott vissza. Ezzel egy időben az Elite Traveler is összegyűjtötte öt kontinens legjobb lakosztályait, igaz, rangsort nem állított fel.


Luxushotel nyílt kutyáknak a sztriptízbár helyén

2007. július 19.

Ötcsillagos szálloda nyílik az amerikai Chicopee-ben, mégpedig egy korábban sztriptízbárként üzemelő épületben. A luxushotelben fényűzően berendezett szobák, lakosztályok, bárok és eladó apartmanok várják majd a négylábú vendégeket.


Víztoronyban rendezték be a luxusszállodát

2007. július 11.

A Mövenpick szállodalánc legújabb hoteljének egy százéves víztorony ad otthont Hamburg belvárosában. A különleges épület legfelső szobája 60 méter magasan fekszik.


Luxus körülmények között várakozhatunk a gatwicki reptéren

2007. július 05.

Talán még sokan emlékeznek arra megható tortúrára, amelyet Tom Hanks élt át a Terminál című filmben, amikor hónapokig nem engedték ki a tranzitból. Ha legközelebb valaki ilyen helyzetbe kerül, a Yotel nevű reptéri szálloda-szolgáltató cégnek köszönhetően luxus körülmények között töltheti a várakozási időt.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5