Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 580 találat van a Deluxe.hu oldalon

Luxusautó és helikopter jár a lakosztályhoz

2008. május 13.

Az andalúziai Hotel Bahía Estepona május végén nyitja meg új emeletét, melyet a fejedelmi luxus szellemében alakítottak ki, egy éjszaka több ezer euróba kerül majd itt. Saját teleszkóp és bár, komornyik, illetve helikopteres transzfer is jár az itteni lakosztályok némelyikéhez.


Európa legjobb fürdői

2008. május 08.

A legnépszerűbb európai fürdőhelyek egy része több évezredes múltra tekint vissza, de akadnak olyan gyógyító erejű hőforrások is, amelyeket csak néhány száz évvel ezelőtt fedeztek fel. Az egykori társadalmi elit által látogatott fürdők helyén ma modern spák, wellnessközpontok és fényűző szállodák találhatók, ahol a vendégek igazi arisztokratának érezhetik magukat.


Környezetvédő luxusutak

2008. április 30.

Minden kontinensen ajánlanak utazási célpontokat ökoturisták számára. Jó esetben nem csak gyönyörű természeti környezetet kínálnak, hanem arra is odafigyelnek, hogy ne sérüljön a helyi élővilág.


Munkanélküliektől akarta megvenni a luxushotelt a milliomos

2008. április 20.

Hajszál híján bepaliztak 250 millió fonttal egy üzletembert. Terry Collinsnak a londoni Ritz Hotelt kínálta fel jóval a piaci értéke, azaz 600 millió font alatt két munkanélküli. A férfi 1 millió font előleget fizetett az egyébként nem is eladó szállodáért.


Nászéjszaka magánzárkában, legénybúcsú KGB börtönben

2008. április 18.

A szállodák forgalmát jelentősen megnövelheti, ha egy híres személy vagy egy legendás történet köthető az épülethez. Az egykori börtönökből kialakított hotelek hátborzongató múltjuknak köszönhetik népszerűségüket.


Luxushotelt terrorizál Heather Mills

2008. április 11.

Válása után sem békélt meg volt férjével Heather Mills. Sir Paul McCartney legnagyobb megdöbbenésére egykori szerelme most azt a marokkói luxusszállodát terrorizálja egy 8 oldalas kívánságlistával, ahol a brit zenész közös kislányukkal kíván nyaralni.


Víz alatt is élhetünk luxuséletet

2008. április 09.

A luxus és a különleges élmények szerelmesei számára egyre több víz alatti szálláshely, rendhagyó kikapcsolódási lehetőség, jármű és high tech eszköz áll rendelkezésre. Cápákkal való úszás, ötcsillagos hotelek és luxusillemhely is szerepel a víz alatti választékban.


Luxushotel lesz a diliházból

2008. április 04.

Luxushotel lesz egy New York-i elmegyógyintézetből. Az egykori pszichiátriai intézetben kezelt páciensek, mint például John Lennon gyilkosa, kitűnő marketingfogásnak bizonyulhatnak.


A világ legdrágább fürdője

2008. március 31.

A különleges fürdők már évezredekkel ezelőtt is az uralkodók és a leggazdagabbak kiváltságai közé tartoztak. Az exkluzív spa kezeléseket ma is csak a leggazdagabbak engedhetik meg maguknak, ha valaki igazán különleges kényeztetést akar, akár 11 ezer dolláros, azaz 1,8 millió forintos számlára is számíthat.


A koplalás ára

2008. március 19.

A tavasz a tisztítókúrák és a böjtölés ideje. A koplalás és a kedvenc fogásainkról való lemondás könnyebb, ha a hétköznapokból kiszakadva, szakemberek felügyelete mellett szabadulunk meg a méreganyagoktól és a felesleges kilóktól. A wellnesshotelek kínálatában számos méregtelenítő- és tisztítókúra szerepel, a léböjtkúráknak azonban néha borsos ára van.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5