Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 580 találat van a Deluxe.hu oldalon

Macskáknak nyílt luxushotel

2008. június 20.

Az írországi Alpine Cattery nevű hotelben gourmet ételekkel és klasszikus zenével várják a négylábú vendégeket. A macskák addig élvezik a speciális villák kényelmét, amíg gazdáik nyaralnak.


Nászút gazdag melegeknek

2008. június 19.

Puerta Vallarta egyik ötcsillagos butikhotelje, a Casa Copula kifejezetten homoszexuális pároknak kínál esküvői helyszíneket és különleges nászutakat. A rendhagyó kényelmet és figyelmet azonban csak a tehetősebb párok engedhetik meg maguknak.


Hét csillagot kapott egy budapesti szálloda

2008. június 16.

A magyarországi szállodák közül elsőként vehette át a Seven Stars and Stripes díjat a Kempinski Hotel Corvinus Budapest. Az így "hétcsillagossá és hétszalagossá" avanzsált Kempinski gálavacsora keretében ünnepelte a különleges megtiszteltetést, melyen Eckart Witzigmann, a német konyha megújítója is részt vett.


Luxuskategóriás piknik

2008. június 11.

Egy szabadtéri étkezés is lehet luxuskategóriás, főleg, ha egy Michelin-csillagos étterem tölti meg a piknikkosarat. A manhattani Carlton Hotel által összeállított csomagot magukkal cipelve a vendégek New York bármelyik parkjában elkölthetik a híres Country étterem piknikmenüjét, még a stílusos felszerelés sem fog hiányozni.


Régi fényében tündököl a leégett luxusszálloda

2008. június 09.

Felújították azt a Dél-Afrika egyik legkitűnőbb borvidékén épült luxusszállodát, amely két éve vált egy tűzeset áldozatává. A Mont Rochelle névre átkeresztelt, 5 csillagos hotel a környék gasztronómiai központjának számító Franschhoek mellett fekszik, saját borászattal és lovaglóközponttal rendelkezik.


Az 50 legjobb magyar szálloda

2008. május 22.

Egy új kiadványból kiderül, hogy melyek a legjobb magyar szállodák. A különböző kategóriákba sorolt hotelek esetében a szolgáltatások és az épület színvonala egyaránt fontos szempont volt.


Hova vigyük nyaralni a gyereket?

2008. május 16.

A nyári vakációra az utazási irodák számos "gyerekbarát" ajánlattal készülnek, amelyek keretében önálló, izgalmas programokat kínálnak a tehetős szülők gyerekei számára. Állatkertek, témaparkok, őserdei túrák és jachtkirándulások szerepelnek a programok között.


Megújulás érzéki fürdőzéssel

2008. május 16.

A tavaszi megújulás nemcsak tisztítókúrákat és sportolást jelent, hanem frissítő masszázst és relaxáló fürdőket is. A feltöltődés jegyében a hévízi Hotel Európa Fit****superior terápiás részlegének kezeléseit próbáltuk ki.


Bárhova telepíthető az egyszemélyes hotel

2008. május 15.

Svájci művészek alkotása az egyszemélyes hotel. A bárhová telepíthető miniszállás több mint koncepció, most éppen az Eiffel-toronnyal szemben szállhatunk meg benne. Az álomszerű környezet nem csak a falakon túl található.


Hűtött strand Versace dubaji szállodájában

2008. május 14.

A híres olasz divattervező, Donatella Versace luxushotelt nyit az Egyesült Arab Emirátusok második legnagyobb városában, Dubajban.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5