Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 580 találat van a Deluxe.hu oldalon

Ázsia legjobb szállodái

2008. október 18.

Az utazási szakértők egy része egyetért abban, hogy a modern szállodaipar Ázsiában született a nyolcvanas években. Olyan szolgáltatások kerültek előtérbe, amelyekben addig csak a királyok és az államfők részesültek, és amelyeket a "földi halandók" nem igényelhettek, bármilyen vastag volt is a pénztárcájuk. A Forbes Traveler bemutatta a legjobb 50 ázsiai szállodát, ezek közül válogattunk.


Gyerekbirodalmakat alakítanak ki a luxushotelekben

2008. október 17.

Egyre több luxusszálloda vesz fel bővülő szolgáltatási körébe gyerekekkel utazó családoknak szóló extrákat. Egyes ötcsillagos komplexumokban külön gyermekbirodalmakat építenek ki, máshol a gyerekek állandó felügyeletét, sőt lefektetését is átvállalják.


Magyar szálloda is bekerült a világ 400 legjobbja közé

2008. október 14.

A Forbes Traveler online utazási magazin második alkalommal adta ki az általa legjobbnak ítélt négyszáz luxushotel listáját. A szállodák nem matematikai sorrendben, hanem ABC-ben szerepelnek, Magyarországot pedig a Four Seasons Gresham Palace képviseli.


Tiger Woods újabb golfparadicsomot nyit

2008. október 13.

Tiger Woods hivatalosan is bejelentette, hogy golfparadicsomot épít a mexikói Ensenada közelében. A Punta Brava nevű beruházás, amely a golfsztár harmadik nagyszabású projektje, előreláthatólag 2010-ben nyílik meg.


Bangkokban a csúcson

2008. október 13.

Az Agoda.com utazási iroda legújabb listájában összegyűjtötte azokat a hoteleket, ahonnan a legszebb kilátás nyílik Bangkokra. A vizuális és a gasztronómiai élmények találkozásának jegyében a vendégek kitűnő fogások mellől csodálhatják a kivételes panorámát.


A fáraók sírkamráiba is bejuthatnak a gazdag utazók

2008. október 08.

Míg a legtöbb európai utazó számára Egyiptom olcsó úti célnak számít, a program pedig a kötelező látnivalók megtekintéséből áll, a tehetősebb turisták számos különleges helyszínre juthatnak el, és még sorba sem kell állniuk. Sírkamrák és piramisok nyitvatartási időn kívül.


Rémálom az álomhotelben

2008. október 07.

Komoly problémák jelentkeztek a világ egyik legdrágább szállodájának megnyitás utáni első hetében. Tumultus, képzetlen személyzet és víz nélkül maradt vendégek egyaránt előfordultak a dubaji Atlantis szállodában, ahol egyetlen éjszakára négymillió forint a legdrágább lakosztály. Volt olyan lakó, aki egyszerűen rémálomnak minősítette az itt töltött időt.


Egy ágyban Maci Lacival

2008. október 07.

Bár Maci Laci otthona, a Yellowstone Nemzeti Park nem kapott helyet a Forbes Traveler összeállításában, mégis tíz csodálatos zöld területet sikerült összeválogatni a magányra, a természet szépségeire és egyben luxuskörnyezetre is vágyó utazók számára. A tíz legjobb hotel, ahol a különböző nemzeti parkokban megszállhatunk.


A szállodák bevételnövelő trükkjei

2008. október 02.

Bizonyos szállodák a feltüntetett összegeken felül is számítanak fel extra díjakat, amelyekről nem tájékoztatják az óvatlan utazókat. Kertészeti, uszodahasználati és parkolási díj is szerepel a Forbes Traveler által összegyűjtött "láthatatlan" költségek között.


A legdrágább európai lakosztályok

2008. szeptember 30.

Az Elite Traveler magazin összegyűjtötte a világ 101 legdrágább szállodai lakosztályát, melyek közül most a tíz legdrágább európait mutatjuk be. Találunk köztük síházat, villát, birodalmi és elnöki lakosztályt is.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5