Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 580 találat van a Deluxe.hu oldalon

A legjobb új hotelek

2008. november 18.

A világ minden táján nyílnak figyelemre méltó szállodák. A legtöbbet nyújtó, és patinás múlt nélkül is megbízható intézmények közül ajánlunk néhányat azoknak az utazóknak, akik nem sajnálják a pénzt szállásra. A hotelek klasszikusan népszerű és újabban divatossá lett utazási célpontok közelében egyaránt megtalálhatóak.


Hangmasszázs és aranykezelés Hévízen

2008. november 12.

Megújult a hévízi Hotel Európa fit****superior gyógyászati-és wellnessrészlege. A Vitálium a fürdőzés élményén kívül a mozgásra, az egészséges táplálkozásra is nagy hangsúlyt fektet. A kezelések során a természetből nyert alapanyagokat használják fel, és a test kényeztetése mellett a szellem és a lélek ápolásával, a belső egyensúly helyreállításával is foglalkoznak. Iszapgöngyölés, arcmasszázs arannyal, hang- és fényterápia is szerepel az új kezelések között.


143 millió forintot örökölt két kutya

2008. november 04.

700 ezer dollárt, vagyis mintegy 143 millió forintot hagyott két kedvencére egy fél éve elhunyt melbourne-i lakos. Az ismeretlen gazdinak köszönhetően Wags és Deefa életük végéig luxus kutyaotthonban élhetnek, saját edzőjük, pedikűrösük van, de a rendszeres masszázst sem nélkülözik.


A legjobb arab és afrikai luxushotelek

2008. november 04.

A Közel-Keletről sokaknak, Afrikáról szinte senkinek nem jut eszébe a luxus. Pedig nem csak a gazdag "olajországokban" élvezheti a teljes kényelmet az, akinek ezt megengedi a pénztárcája, jól mutatja ezt a Forbes Traveler összeállítása, mely e két régió 25 legjobb szállodáját mutatja be.


Vendégcsalogató trükkök a luxushotelekben

2008. október 31.

A luxushotelek a legkülönfélébb ingyenes, gesztus értékű szolgáltatásokkal igyekeznek elnyerni a válogatós vendégek kegyeit. Tisztában vannak ugyanis azzal, hogy a tökéletes kiszolgálás és a kényelem ma már alapkövetelménynek számít. Telepakolt hűtőszekrény, ajándék piknik, lovaskocsis utazás és magánrepülőgép szerepelnek a szolgáltatások között.


Bárki vacsorázhat Bali hercegével

2008. október 30.

Személyre szabott luxusutakat kínál Ázsiába egy utazásszervező cég, aminek szolgáltatásai között magánrepülős és jachtos utak is szerepelnek. A tehetős turistáknak a cég bennfentes emberein keresztül olyan élményekben lehet részük, amiket helyi kapcsolatok híján egészen biztosan nem élnének át: vacsorázhatnak Bali hercegével, megnézhetnek egy tradicionális esküvőt, vagy részt vehetnek fiatal szerzetesek felszentelésén is.


Szörnyeket keresnek a luxusúton

2008. október 29.

Halloween közeledtével egyre nagyobb az érdeklődés a kisebb-nagyobb borzongással járó élmények iránt. A szörnyek után kutató tehetős turisták nem sajnálják az időt és a pénzt, hogy feltételezett "élőhelyükön" kapják lencsevégre a különféle teremtményeket.


Jacht és magánrepülő is jár a szállodai csomaghoz

2008. október 28.

Egy 37 méteres jachtot is kínál szállodai csomagjaihoz az egyesült államokbeli Impulsive Group. Akik befizetnek az egyedülálló csomagra, egy földközi-tengeri vagy karibi hajózás után magánrepülővel New Yorkba repülnek, hogy egy luxushotel többszintes lakosztályának kényelmét élvezzék.


Kiosztották a turizmus Oscar-díjait

2008. október 27.

Harmadszorra nyerte el a gödi Pólus Palace Thermal Golf Club Hotel a "legjobb üdülőkomplexum" kategóriában a World Travel Awards által kiosztott turisztikai díjat. Két másik magyar hotel is kapott elismerést: a "vezető szálloda" a Corinthia Grand Hotel Royal lett, míg a "vezető üzleti hotel" címet a Budapest Marriott Hotel kapta.


Jövő nyáron megjelennek a hatcsillagos szállodák

2008. október 22.

Jövő nyártól bevezeti a hatcsillagos luxusszállók kategóriáját a ProfessionalTravelGuide.com. Az utazási információkat kínáló online forrás ezzel a saját, már meglevő ötcsillagos, Star Service elnevezésű rendszerét bővíti ki.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5