Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 580 találat van a Deluxe.hu oldalon

Akciós wellness téli depresszió ellen

2009. január 13.

Fogy a szervezetből a vitaminkészlet, kevés fény jut a szervezetnek a sötét, rövid nappalok alatt. A tél vége így a fáradtság, influenzajárvány és rosszkedv időszaka sokak számára. Néhány nap egy wellnesshotelben ilyenkor csodát tehet, feltöltheti a test és lélek minimálisra csökkent energiaszintjét. Körülnéztünk, milyen akciókkal, szolgáltatásokkal várják a vendégeket.


A világ legdrágább éjszakai szórakozóhelye

2009. január 13.

A világ legdrágább éjszakai szórakozóhelyeként beszélnek a nemzetközi sajtóban a Las Vegas-i XS-ről, ahol félmeztelenül is flangálhatnak a vendégek. A klub a kaszinóvárosban a közelmúltban nyílt Encore luxushotel területén található, és 10 ezer dolláros koktél is szerepel az itallapján.


Bali legjobb spái

2009. január 13.

Bali szigete nemcsak paradicsomi szépségéről és luxusszállodáiról híres, hanem a gyönyörű környezetben igénybevehető, kiemelkedő színvonalú spa szolgáltatásairól is. A hagyományos és alternatív terápiák a legtöbb exkluzív hotel kínálatában szerepelnek. Kora reggeli jóga a tengerparton, trópusi kertek és luxuskezelések.


Épül Bagdad első ötcsillagos szállodája

2009. január 12.

Irak még mindig igencsak izgalmas úti célnak számít a turisták nevében. Talán az amerikai elnökválasztás eredményén buzdultak fel azok a cégek, melyek bejelentették, 2012-ben megnyitják a főváros első ötcsillagos szállodáját. A helyszín az erősen védett zöld zóna, a terveken látható épület akár erődítmény is lehetne.


Ingyen luxuséjszakák New Yorkban

2009. január 09.

Mióta vízummentesen lehet az Egyesült Államokba utazni, még inkább érdemes az utazási kedvezményeket figyelni. Így azt a januári akciót is, mely kilenc ismert luxushotelben kínál ingyen éjszakákat a turistáknak. Mivel január egyébként is a kedvezmények hónapja, ezért megéri kapni az alkalmon.


A volt keleti blokk legjobb szállodái

2009. január 05.

A Forbes Traveler által készített, a világ legjobb hoteljeit számbavevő listára mindössze három volt szocialista város szállodái kerültek fel, Budapesten kívül Prága és Moszkva intézményei. Az orosz főváros három ilyen hotellel, Prága Michelin-csillagos szállodai étteremmel büszkélkedhet, míg hazánkban a Four Seasons Gresham bizonyult a legkiválóbbnak.


Nagy Ő-csomagot kínál egy luxushotel

2009. január 04.

Speciális csomagot kínál januártól egy egyesült államokbeli luxushotel. A vendégek pazar körülmények között kísérhetik figyelemmel azt a valóságshow-t, amelyben a helyi Nagy Ő kegyeiért 25 nő versenyez.


Helyek, ahol a milliárdosok nyaralnak

2008. december 22.

A milliárdosok egy része olyan nyaralóhelyeket választ, ahol elbújhat a világ szeme elől, míg mások a nyüzsgő turistaparadicsomokat részesítik előnyben, ahol látványosan költhetik a megkeresett vagy örökölt dollármilliókat. Helyek, ahol biztosan összefuthatunk a leggazdagabbakkal.


200 millió forintos hotelszámlát kapott Madonna

2008. december 12.

Hatalmas hotelszámlát sikerült összehoznia argentínai útján Madonnának. Az énekesnő, aki a Sticky&Sweet című turnéja keretein belül érkezett a latin-amerikai ország fővárosába, 1 millió dollárt, vagyis 200 millió forintot fizetett saját és személyzete szállásáért.


3900 forint egy szoba a luxushotelben

2008. december 10.

Kevesebb mint 4000 forintért kínálja szobáit egy éjszakára a Casa Monica nevű floridai luxushotel. Az akciót a válság miatt elmaradozó vendégek visszaszerzése miatt kezdeményezték.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5