Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 580 találat van a Deluxe.hu oldalon

Hétcsillagos hotel nyílik Isztambulban

2009. március 13.

Az év végétől Isztambulnak is lesz hétcsillagos szállodája. A fényűző Edition Hotel Istanbul létrehozása majdnem 40 milliárd forintba kerül.


Testszerviz a hazai luxusszállodákban

2009. március 09.

Hasmasszázst, soft fitnesst, vinoterépiás kezelést, sókamrát, luxus liftinget és egyéb kezeléseket ajánlanak a magyarországi szállodák azoknak, akiket elért a tavaszi fáradtság és tennének ez ellen. A megújulás ára változó, hiszen egy wellness hétvégére már 30 ezer, de akár 158 ezer forintért is elmehetünk.


Olajfúrótoronyból luxusszálloda

2009. március 05.

Használaton kívüli olajfúrótornyokból alakítana ki luxushoteleket egy cég a Mexikói–öbölben. A környezetbarát komplexumok tetején úszómedencék, homokos strand és helikopter-leszállópálya is helyet kapna.


Ingázás helyett luxushotelbe költözött a cégvezető

2009. március 02.

Luxushotelben lakott egy brit szakszervezeti vezető, annak ellenére, hogy munkahelye nem esik messze az otthonától. Derek Simpson azért választotta a napi 400 fontba kerülő szállodát, hogy megspórolja a háza és az irodája közötti 35 perces vonatutat.


A világ legszexisebb luxushoteljei

2009. március 02.

Napbarnított, félig meztelen férfitestek lesik a vendégek minden mozdulatát az egyik olyan szállodában, amelyet a világ legszexisebb hoteljai közé soroltak a hozzáértők. Persze, aki inkább szoborszerű, modell alkatokat nézegetne szívesebben, esetleg extrém kalandokat keres, az is garantáltan megtalálja számításait a felsorolásunkban.


Az öt legkülönlegesebb dizájnhotel

2009. február 24.

A sokcsillagos hotelek általában szolgáltatásokban, kiszolgálásban próbálnak túllicitálni egymáson. Máshol maga az épület és berendezése számít különlegességnek, ami már önmagában is vonzza a vendégeket. A Halogen Guides magazin összegyűjtötte a világ legkülönlegesebb dizájnhoteleit.


Bárkinek lehet filmtörténeti hotelszobája

2009. február 23.

Az, aki megvásárolja a Grand Hotel des Bains kétszáz szobájának egyikét, évente egy hónapot ott tölthet. Az biztos, hogy a legnépszerűbb időszak az lesz, amikor a Velencei Filmfesztivált rendezik. Ilyenkor mindig teltházzal üzemel a szálloda, ahol a Halál Velencében hősei éltek a regény lapjain és a film kockáin egyaránt.


A világ öt legdrágább hotelszobája

2009. február 16.

Varázslatos éjszakákat élhetnek át azok, akik igénybe veszik a világ legdrágább hotelszobáit, lakosztályait. Kagylóhéjjal kirakott szobák, tengervízzel töltött medencék, könyvtárak és hihetetlen nagyságú terek várják a penthouse-ok, illetve a királyi lakosztályok vendégeit. A királyi luxus ára öt- és tízmillió forint között mozog.


Nem vált be a meztelen nő Valentin-napi luxusmeglepetése

2009. február 14.

Rózsaszirmokba feküdt és kibérelt egy luxuslakosztályt egy brit nő, hogy Valentin-nap alkalmából az Amerikai szépség című film egyik jelenetét rendezze meg szerelmének. Kiderült azonban, hogy a férfi kedvenc filmje az Amerikai gengszter, a nő egyszerűen félrehallotta a mű címét.


A Playboy-alapító után Obama is lakosztályt kapott

2009. február 13.

Újranyitották a Fairmont Chicago hotelt, miután 50 millió dollárért renoválták. Az ünnepélyes megnyitón az új amerikai elnök testvére is részt vett abból az alkalomból, hogy az elnöki lakosztályt testvére tiszteletére újították fel. A két éjszakás Barack Obama hétvége mintegy kétmillió forintba kerül, ami csupán töredéke a Hugh Hefnerről elnevezett Las Vegas-i hotelszoba bérleti díjának.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5