Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 580 találat van a Deluxe.hu oldalon

Ötcsillagos hotel lehet a belvárosi Postapalotából

2012. január 16.

Luxushotelként újulhat meg a Főposta volt épülete, amely a Belváros szívében, a Petőfi Sándor utca-Városház utca-Párizsi utca által határolt tömbön található. A 19. század végén épült historizáló műemléképületet az eredeti értékek helyreállításával újítanák fel, az átalakítás részeként pedig kétszintes ráépítést és üvegtetős udvarlefedést is kapna - írja a Hg.hu.


Drágulnak a szállodai szobák

2012. január 12.

Egyre magasabb árat számítanak fel az európai nagyvárosokban a szállodaszobákért. Világszinten New Yorkban és Moszkvában vannak a legdrágább szállodák, míg a budapesti hotelárak a legjutányosabbak közé tartoznak.


Elhagyott üzlethelyiségből hotelszoba

2012. január 11.

Új szállásformával várja az utazókat az osztrák főváros: a szállodai szobává alakított üzlethelyiségekben a vendégek testközelből tapasztalhatják meg Bécset.


New Yorkot is megelőzte Berlin a szállodai férőhelyek terén

2012. január 04.

Berlinben tavaly év végén már 30 ezerrel több szállodai férőhely volt, mint New Yorkban, a megkezdett beruházások alapján pedig az idén további 8 ezerrel nő a férőhelyek száma a német fővárosban, ahol az év végi ünnepek alatt újabb idegenforgalmi rekordot mértek.


Új tulajdonosa van a balatonalmádi Ramada Hotelnek

2011. december 23.

Új tulajdonosa van a felszámolás alatt álló balatonalmádi Ramada Hotelnek, a szállót az Erste Leasing Zrt. vásárolta meg.


Erich Honecker vadászházából szálloda lesz

2011. december 15.

Teljes egészében egy holland szállodalánc tulajdonába kerülhet Erich Honecker néhai keletnémet kommunista vezető vadászháza, miután egy bíróság érvényesnek ismerte el a két részletben végrehajtott novemberi árverés eredményét.


Felszámolják az Aranybikát

2011. december 14.

Miután hétszer próbálták meg eladni, de nem sikerült vevőt találni a debreceni Aranybika szállodára, valószínűleg felszámolják. Pedig már 700 millióval olcsóbban kínálták.


Botrány tört ki a Konfuciusz-templom udvarán épülő étterem miatt

2011. december 07.

Szálloda és étterem épül a tervek szerint egy több száz éves Konfuciusz-templom udvarán Kínában.


A négycsillagos hotelek miatt nőtt a vendégforgalom

2011. december 06.

Míg októberben főként a négycsillagos, illetve a wellness-szállodáknak köszönhetően nőtt a kereskedelmi szálláshelyek vendégforgalma az előző év azonos időszakához képest, az első tíz hónap eredményei összességében ennél kedvezőtlenebbek, a szálláshelyek enyhe visszaesést regisztráltak - tette közzé a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) hétfőn.


Tízszeresére nőttek a lengyel luxushotelekben az árak

2011. december 02.

Akárcsak Ukrajnában, a társrendező Lengyelországban is elszálltak a szállodai szobák árai a jövő júniusi labdarúgó Európa-bajnokság idejére.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5