Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 580 találat van a Deluxe.hu oldalon

Csődbe jutott az ezerszobás álomhotel

2009. július 13.

Közel ötven évi működés után bezárja kapuit az Y-alakú Ilikai hotel. A szálloda tulajdonosai azt tervezik, hogy hamarosan ismét megnyitják a legendás, több mint ezer szobás szállodát.


Kaviárfarmra csábítja vendégeit egy luxushotel

2009. július 09.

A kaviár-készítés folyamatába is beleshetnek egy spanyol, ötcsillagos hotel ügyfelei, majd később, hazatértük után néhány hónappal némi ízelítőt is kapnak a különleges ikrákból.


Magyar az első saját reptérrel rendelkező európai szálloda

2009. július 08.

Egész Európában egyedülálló, hogy egy ötcsillagos szállodának saját leszállópályája legyen. A Hertelendy Kastélyszálló sportrepülőgéppel érkező vendégeit már 800 méteres kifutó várja, amit nagyszabású repülőnap keretében avattak fel. Bochkor Gábor pilótaként érkezett, és utasként vett részt a show-n, Veres Zoltán és Besenyei Péter légibemutatóval kápráztatta el a közönséget.


Teszteltük Szlovákia első ötcsillagos hoteljét

2009. július 03.

Soft opening időszak alatt, vagyis a hivatalos megnyitás előtt vettük közelről is szemügyre a Csorba-tó partján fekvő Grand Hotel Kempinskit, amely az északi szomszédunk első igazi ötcsillagos szállodájának számít. A Magas-Tátrában, 1351 méteres magasságban több mint száz éve épült hotel legfőbb erőssége - megítélésünk szerint - a környezeti adottságokban rejlik, de a szobák felszereltsége, a bolgár szakács főztje, a wellness-részleg dizájnja és a személyzet is szerzett némi meglepetést. Kellemeset.


Minihotel-tulajdonossá vált Brad Pitt

2009. július 01.

Szinte azonnal beleszeretett Brad Pitt abba a minihotelba, amelyet a napokban mutattak be Miamiban az ingatlankiállításon. Az amerikai színész állítólag a saját tengerpartjára vásárolta meg a Japánban igencsak elterjedt szállodát.


Butikhotelek az egyediség jegyében

2009. június 30.

Világszerte egyre elterjedtebbek a butikhotelek, és ez a jelenség nem véletlen, hiszen egyre több utazó vágyik olyan szálláshelyre, ahol egyedi kialakítású és hangulatú szobákban, a lehető legnagyobb nyugalomban tölthet el néhány napot. A mennyiség ezekben a hotelekben nem megy a minőség rovására, általában kevés a szoba, viszont a személyre szabott szolgáltatások sokat emelnek a színvonalon.


Milliárdokért eladó egy 17. századi luxushotel

2009. június 19.

Eladó Franciaország egyik legnevezetesebb szállodája. Az amerikai Starwood Capital a napokban hirdette meg az ingatlant, amelynek kikiáltási ára 420 millió euró.


Becsődölt a milliárdos építkezése

2009. június 15.

A földé teszik egyenlővé a Trump International Hotel and Towert, amelyet a világ egyik vezető látványosságának szántak a befektetők. A felhőkarcoló Donald Trump tulajdona lett volna, ám a milliárdos a recesszió miatt képtelen volt megtéríteni a torony építésével járó költségeket.


Elárverezik az eladósodott luxusszállodát

2009. június 13.

A gazdasági recesszió egyre több luxusingatlan és hotel tulajdonviszonyát rendezi át. Ezúttal az elegáns St. Regis Monarch Beach keresi új gazdáját, mivel a mostani tulajdonosok nem tudták rendezni 70 millió dolláros adósságukat.


Féláron is mehetünk luxusnyaralásra

2009. június 10.

Jó hír azoknak, akik szeretnek sokcsillagos szállodába megszállni, hogy sok helyen most komoly kedvezményeket kínálnak. Akár 30-50 százalékkal olcsóbbak most egyes luxushotelek a Kajmán-szigeteken, vagy az USA és Európa nagyvárosaiban is. Ingyen éjszakák, bónusz szolgáltatások és családi kedvezmények egyaránt előfordulnak.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5