Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 580 találat van a Deluxe.hu oldalon

3 forintért kínált szobákat egy négycsillagos szálloda

2009. augusztus 17.

Néhány óra alatt 1400-an foglaltak le szobát egy négycsillagos Velence környéki szállodába, amely egy eurócentért, azaz kevesebb, mint 3 forintért hirdetett egy romantikus hétvégét a lagúnák városában.


90 milliós kártérítést kapott egy nászutas vendég

2009. augusztus 14.

90 milliós kártérítést kapott egy brit férfi egy utazási irodától, miután nászútján komolyan megbetegedett a nem megfelelően elkészített étel miatt.


Sátorban szállásolnak el a luxushotel szobáiban

2009. augusztus 12.

A luxushotelek a válság idején különféle akciókkal próbálnak meg talpon maradni. Egy San Diego-i szálloda nem akarta a hagyományos módon csökkenteni az árait. Legkevesebb 19 dollárért (3600 forintért) kínálnak szobát, de ez esetben ágy helyett egy sátor vár a szoba közepén, és magunknak kell gondoskodnunk a vécépapírról is.


Szupergazdagokat raboltak ki Olaszországban

2009. augusztus 10.

Kiraboltak egy szaúdi hercegnőt és egy dúsgazdag marokkói vállalkozót az elmúlt napokban két különböző szardíniai szállodában; a betörők a hercegnő lakosztályából 11 millió euró (3 milliárd forint) értékű ékszerrel és értéktárggyal távoztak, míg a marokkóitól 40 millió forintnyi értéket tudtak elvinni. Egy portofinói luxushotelben egymillió eurónyi ékszertől szabadítottak meg egy német nagyvállalati vezetőt is.


A luxusszállodák legjobbika

2009. augusztus 05.

Már nem a Ritz-Carlton a világ legjobb luxusszálloda-láncolata, legalábbis a J.D. Power & Associates közvélemény-kutatása alapján, amely során 66 ezer embert kérdeztek meg a cég munkatársai. A címet idén a Four Seasons hálózata kapta meg.


Vonatokkal járnak strandra a Mardan Palace vendégei

2009. augusztus 05.

Királyok, hercegek, sejkek vendégeskednek a Mardan Palace-ban, miközben a tulajdonos, Telyman Iszmailov orosz üzletember egy Rolls-Royce-on száguldozik a hatalmas távolságok között. A Komszomolszkaja Pravda orosz lap újságírója a szállodában járt és beszámolójában azt írja: Iszmailov nem csupán befektette a pénzét, úgy tűnik, inkább beletuszkolta. Túl sok lett a fényűzésből.


Luxushotelekre szakosodnak a terroristák

2009. július 24.

Egy elemzés szerint a terroristák a kisebb bombák használatával is felrobbantható, nagykövetségek közelében levő luxushoteleket támadják, mert így több külföldi veszti életét.


A legőrültebb szállodai kívánságok

2009. július 24.

Gleccserre épített golfpálya, külön luxusszoba a kutyának, három lyuk az ágyneműre, saját kertész, aki zöld hangulatot varázsol egy ötcsillagos hotel teraszára. Ezekhez hasonló hajmeresztő kérésekkel állnak elő néhanapján a vagyonos szállóvendégek. A furcsaságokat a The Great Hotels Of The World összesítette.


Megnyílt a világ első halszállodája

2009. július 23.

A Goudvissen (azaz Aranyhal) hotel egy amszterdami repülőtéren nyitotta meg kapuit, pontosabban akváriumát. Ez a világ első olyan kisállat szállodája, ahol uszonyos kedvenceinket is el tudjuk szállásolni, ha mi nyaralni indulnánk. A tervező kezét nem csak a praktikum szempontja vezette, teniszpályát és medencét is álmodott a luxusakváriumba.


Luxusszobákat kínált egy hotel 3500 forintos áron

2009. július 20.

A válság hatásait egyes luxusszállodák annyira megszenvedik, hogy kénytelenek óriási árengedményekkel felhívni magukra a figyelmet. A bostoni Copley Square Hotel luxusszobákat kínált 18 dolláros, mintegy 3500 forintos áron. A szerverek nem bírták a tömeges foglalások okozta terhelést.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5