Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 580 találat van a Deluxe.hu oldalon

Sivatagi jéghotel épülhet Dubajban

2009. szeptember 08.

Dubaj éghajlatával kapcsolatban a forróság és a sivatag jut az ember eszébe. Ennek ellenére van, aki jéghotelt álmodik a városba. A Blue Crystalt napelemekre épülő alacsony fogyasztású rendszer hűtené, és a tenger vizébe kerülne, mint egy jéghegy.


Hétvégi ebéd határok nélkül

2009. szeptember 07.

A svédasztalos büféebéd kitűnő alternatívát jelenthet a vasárnapi, otthoni családi ebéd helyett, ha nincs idő főzésre és bevásárlásra. Utánajártunk, milyen fogásokat kínálnak a büféebédek alkalmával a luxushotelek, és mit ajánlanak, hogy a legkisebbek se unatkozzanak közben.


Hermés modellek tundra közepén

2009. szeptember 04.

A Hermés legújabb őszi-téli kampányához nem is választhatott volna zordabb környezetet, mint egy jéghotelt a tundra közepén. Ha a körülmények nem is, a kollekció darabjai természetesen a luxus világát idézik.


Válságban is árat emelnek a luxushotelek

2009. szeptember 03.

Míg sok prémium kategóriás szálláshely árengedménnyel próbálja magához csalogatni a vendégeket, bizonyos szállodákban az árak mintegy 10 százalékkal emelkedtek a tavalyi évhez képest. A keresletet a diplomaták és a gazdag utazók tartják fent.


Gyerekekre szabott luxust kínál egy szállodalánc

2009. szeptember 02.

Dúsgazdag kiskorú vendégekre szabott szolgáltatásokat vezetett be a Trump Hotel Collection szállodalánc. Az ötlet alapgondolata az, hogy egyik vendég sem élvezhet kevesebb törődést, mint a többi, függetlenül az életkorától.


Afrika legészakibb pontján épül a gazdagok kikötője

2009. augusztus 31.

Tunézia turusztikai minisztériuma bejelentette, hogy Bizertében valósul meg a 2006-ban elhalasztott, óriáskikötő építését célul tűző projekt. Eszerint egy teljes felszereltségű kikötő épül 900 hajónak szánt horgonyzó hellyel, kikötői szolgáltatásokkal, butikhotellel és tengervizes gyógyközponttal.


A világ legdrágább lakosztályai

2009. augusztus 29.

Annak ellenére, hogy idén a tavalyinál olcsóbbak a luxuslakosztályok, sok helyen az árak még mindig elképesztőek. A legdrágább Genfben található, és egyetlen éjszakára több mint 12 millió forintba kerül. A lista tizedik helyén lévő moszkvai lakosztály napi ára is hárommillió forint.


Helikopter-leszállópályás luxushotel nyílik Budapesten

2009. augusztus 28.

A belvárosban megnyíló dizájnos szállodában még az elnökök is biztonságban érezhetik magukat, az elnöki lakosztályhoz ugyanis pánikszoba is tartozik.


Úszómedence a szavanna közepén

2009. augusztus 26.

Újra fogad vendégeket a tanzániai Sanctuary Swala Camp. A Tarangire Nemzeti park területén található exkluzív szálláshely egy úszómedencével is bővült.


Környezetbarát luxusszálloda épül Marlon Brando szigetén

2009. augusztus 18.

Negyvenhét apró luxusvillából álló ökoszálloda épül Marlon Brando privát szigetén, a Francia Polinéziához tartozó Tetiaroa atoll területén. A szálláshelyet a fenntartható fejlődés jegyében tervezték, a légkondicionálás hideg tengervízzel történik majd.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5