Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 580 találat van a Deluxe.hu oldalon

Egymillió dolláros álomesküvő Rómában

2009. november 19.

A Rome Cavalieri Hotel különleges megoldást kínál tehetős pároknak. A gyémántgyűrű mellé millió dolláros álomesküvővel kápráztathatja el a menyasszonyát a gazdag vőlegény, ráadásul a szervezés fáradalmait is leveszik a válláról. A luxusról előre gondoskodnak.


Szellemek és luxus a szállodában

2009. november 03.

Halloween idején a megszokottnál is nagyobb népszerűségnek örvendenek azok az ódon kastélyok, amelyek történetét kísértethistóriák kísérik, ráadásul a szellemekről szóló legendák igencsak felverik a szobák árait. Olyan helyeket ajánlunk a Daily Telegraph alapján, ahol a tehetős utazók luxuskörülmények között borzonghatnak, Halloween után is.


830 millióért vehetünk ki szobát az űrben

2009. november 02.

Már lehet "szobát" foglalni az első űrszállodában, amely a tervek szerint 2012-ben nyílik meg egy barcelonai vállalkozás vezetőinek szervezésében. Egy hároméjszakás kiruccanás a 8 hetes felkészítéssel együtt előreláthatólag 826 millió forintba kerül majd.


Extra szolgáltatások üzleti utazóknak

2009. október 15.

Kíváncsiak voltunk arra, hogy az üzleti utazók belföldön milyen szállodákban érzik jól magukat, milyen szolgáltatásokkal lehet őket odacsalogatni, és milyen pluszokat nyújtanak azok a hotelek, ahová szívesen visszatérnek.


Rekorder szállodák extrém utazóknak

2009. október 08.

Az utazók egy része nem elégszik meg a híres luxusszállodákkal, olyan különleges élményekre vágyik, ahol a kényelem vagy a pénz nem tartozik az elsődleges szempontok közé. A Luxgallery.com összegyűjtötte a legkülönlegesebb szállodákat, amelyek fekvésüknek, áraiknak vagy méretüknek köszönhetően bekerültek a Guinness-rekordok közé.


Elvonókúrát kínál egy luxusszálloda közösségioldal-függőknek

2009. október 06.

Közösségioldal-elvonó csomagot kínál egy egyesült államokbeli luxushotel. A Virginia állambeli Lorien szálloda internetfüggő vendégeit bárlátogatással, biciklitúrával és kedvezményes elnöki lakosztállyal csábítja.


Kötelező sisakviselet a luxus síparadicsomokban a színésznő halála miatt

2009. október 02.

Hat hónappal Natasha Richardson angol színésznő tragikus síbalesete után a kanadai Mont Tremblant síparadicsomát üzemeltető cég kötelezővé teszi a sisak használatát az általa működtetett összes észak-amerikai télisport-létesítményében.


Kiöregedő díváknak is kijár a luxus

2009. október 01.

Egy dívának, aki 56 éve a színpadon van, és még mindig óriási elismerés övezi, kijár a luxus. Sőt, ez szinte kötelező kellék, így gondolta ezt Shirley Bassey, más néven Dame Shirley is, aki két hónapig volt a The Ritz hotel vendége Londonban. A 79 milliós számlát természetesen a kiadónak küldte, ahogy illik.


Új arculattal jelentkezik a luxushotel

2009. szeptember 25.

Új vállalati arculattal jelentkezik a szállodalánc, az új név és logó a nemzetközi jelleget hangsúlyozza. A Hilton Worldwide név a cég globális tevékenységi körét, a logó a patinát és minőséget hivatott megjeleníteni.


Sárkányokkal teli luxusszálloda nyílt Sanghajban

2009. szeptember 14.

Modern, városi igényekre szabott luxushotel nyílt Sanghaj új városközpontjában. A PuLi Hotel and Spa drága, dizájnos és környezetbarát.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5