Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 580 találat van a Deluxe.hu oldalon

Jövőre nyit a világ legmagasabb szállodája

2010. augusztus 12.

Hongkongban nyitja meg a világ legmagasabb hoteljét a Ritz-Carlton.


Kacsa lehet a magyar búvárszálloda híre?

2010. július 16.

Tárgyaltak egy céggel szálloda-beruházásról Kiskunhalason - mondta Tóth Péter, a város főépítésze csütörtökön az MTI-nek, azzal a hírrel kapcsolatban, hogy víz alatti luxusszállodát tervez építeni egy cég a Bács-Kiskun-megyei város mellett, azt azonban sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta, hogy a Trimp Holding Zrt. az építtető.


Tengervíz alatti luxushotel épül Magyarországon

2010. július 15.

A 10,5 milliárd forintos beruházással épülő tengervízi víz alatti luxusszállodát a Bács-Kiskun megyei Kiskunhalas mellett, a komplexum 2013 szeptemberének végén nyithatja meg kapuit.


Vecsésen a legelégedettebbek a magyar szállóvendégek

2010. július 14.

Az ár és szolgáltatás viszonya a vendégek szemszögéből nézve Vecsésen a legmeggyőzőbb.


A legmagasabb szállodák a világon

2010. július 12.

A decemberben nyíló, 487 méteres hongkongi Ritz-Carlton a világ legmagasabb luxusszállodája lesz. Ázsia és Dubaj büszkélkedhet jelenleg a világon a legtöbb felhőkarcoló hotellel. A Forbes magazin összegyűjtötte a legmagasabb szállodákat a tériszonyt nem, a költekezést és a luxuséletmódot viszont nagyon jól ismerő milliomosok számára.


Vadászrepülőre ülteti vendégeit egy luxusszálloda

2010. június 25.

Monte Carlóba a szerencsejátékok megszállottjain kívül az adrenalin rajongói is elutaznak, főleg ha minden vágyuk vadászrepülőben utazni, és utasítani a pilótát a különféle manőverekre. Egy szálloda ezt kínálja vendégeinek.


Megnyílt a Continental Hotel Zara Budapesten

2010. június 23.

Alig több mint egy évvel az alapkőletétel után megnyílt a ZaraHotels második budapesti egysége, a Continental Hotel Zara, a négycsillagos szálloda 272 szobával várja a vendégeket a VII. kerületi Dohány utcában, a hajdani Hungária Fürdő és Continental Szálló helyén.


Magyar hotel lett Európa legjobb spa szállodája

2010. június 10.

A Spa Events 2010 keretében június 8-án megrendezett gálaesten adták át a kitüntetéseket az European Health&Spa Award díjazottjainak. A nemzetközi zsűri idén a legjobb spa (Best Destination Spa) díjat a sárvári Spirit Hotel Thermal Spának ítélte oda. Ez az első alkalom, hogy magyar pályázó ilyen magas rangú díjat nyert el nemzetközi megmérettetésben.


Újabb négycsillagos hotelek Budapesten

2010. május 26.

A Continental Hotel Zara az egykori Continental és Hungária fürdő helyén épül 272 szobával, a legkésőbb június elsején megnyíló Hotel Regnum Residence elsősorban az üzleti utazókra számít az akár 48 négyzetméteres lakosztályokkal. Megkerestük a szálloda vezetőit, hogy megtudjuk, mire számíthatnak az ide érkezők.


Ingyen iPad jár a vendégeknek a luxushotelekben

2010. május 13.

Dacára a kifogyott iPad-készleteknek a legnagyobb luxushotelekben már a vendégek rendelkezésre bocsátanak példányokat az Apple népszerű táblagépéből. Persze nem jut mindenkinek egy példány, általában 2-3 darabot állítanak ki kipróbálásra.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5