Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 580 találat van a Deluxe.hu oldalon

Kína, az ötcsillagos szállodák országa

2012. március 28.

A következő években csaknem megduplázódik majd az ötcsillagos szállodák száma Kínában, kérdés ugyanakkor, hogy van-e valós kereslet a növekvő kínálat mögött.


2011 legbarátságosabb magyar szállodái

2012. március 23.

Több mint 94 ezer szavazat alapján kiválasztották 2011 legbarátságosabb szállodáit, az 50 vendégszobánál kisebb szállodák közül a Kék Duna Wellnes Hotel, a nagyobbaknál a négycsillagos MenDan Thermal Hotel & Aqualand győzött - közölte Balla-Seethaler Tamás marketing igazgató, a verseny egyik szervezője csütörtöki közleményében.


Egy egész luxusszállodát kibérelt az orosz elnök felesége

2012. március 14.

Miből finanszírozhatták az orosz elnök feleségének olaszországi nyaralását, amelynek költségei alaphangon is csaknem háromszorosan meghaladták Dmitrij Medvegyev megtakarításainak összegét - ezen a kérdésen rágódik napok óta több orosz blogger.


Nászéjszaka fillérekért a világ legelegánsabb szállodájában

2012. március 02.

Manapság aprópénznek számító áron, éjszakánként 16 dollárért és 80 centért (3620 forintnak megfelelő összegért) bérelheti ki pár napra egy gyémánt házassági évfordulóját ünneplő amerikai házaspár a világ legelegánsabb szállodái között emlegetett New York-i Waldorf-Astoria egyik lakosztályát.


Francis Ford Coppola luxushotelt nyitott Olaszországban

2012. március 02.

Luxushotelt nyitott Francis Ford Coppola Olaszországban, a világhírű filmrendező nagyapja szülővárosában alakított ki előkelő szállodát.


Beperel egy arab sejket a luxushotel

2012. február 20.

Beperli egy londoni ötcsillagos szálloda Talal Bin Abdulaziz Bin Ahmed Al Abdulla Al Thani katari herceget. Az arab arisztokrata félmillió fonttal tartozik.


Alulmaradtak a magyar szállodák 2011-ben a régiós versenyben

2012. február 20.

A közép-kelet-európai régióban a magyarországi szállodák teljesítményének változása 2011-ben elmaradt a versenytárs országok teljesítményének fejlődésétől, Szlovákiát kivéve, ezzel szemben 2011 decemberében a magyar szállodák teljesítményének növekedése kiemelkedő volt a versenytársakhoz képest.


New Yorkban már a szállodai szobalányok is pánikgombot kapnak

2012. február 09.

Fizetésemelést, a munkáltatók által fizetett, mindenre kiterjedő egészségügyi biztosítást, magasabb nyugdíjjárulékot és személyes pánikgombot kapnak a New York-i szállodák személyzetének tagjai - beleértve a szobalányokat - írta szerdán a The New York Times.


Isztambulban is lesz Bulgari Hotel

2012. február 06.

Terjeszkedik a Bulgari Hotels & Resorts. Legújabb tagját Isztambulban nyitja majd.


11 millió forintos átalakítás Valentin-napra

2012. január 31.

50 ezer dolláros, vagyis több mint 11 millió forintos Valentin-napi csomagot kínál egy amerikai luxushotel. A South Beach-i Setai Hotelben ennyi pénzért sztárokhoz méltón bánnak az átalakított vendégekkel. Két napig.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5