Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 580 találat van a Deluxe.hu oldalon

Kitálal a luxushotelek portása

2013. június 25.

Egyes vendégek bőrbilincseket és vudubábut rendeltek a szobájukba, de akadt olyan is, aki négy tükröt, tökéletesen besötétített szobát, húsz párnát vagy épp öt mikrohullámú sütőt igényelt - egyebek mellett erről is írt könyvében Jacob Tomsky német szállodaportás, aki tíz évet töltött amerikai luxushotelekben.


Luxushotel lesz a londoni Admiralty Arch

2012. október 26.

Luxushotel lesz Londonban a Trafalgar Square és a Buckingham-palota között sokáig kihasználatlanul álló egykori kormányépület, az Admiralty Arch (Admiralitás-boltív).


Dubaji hotel lesz a Queen Elisabeth 2

2012. július 03.

A Cunard Line vállalat egykori zászlóshajója, a Queen Elisabeth 2 a jövőben 300 szobás úszó hotelként működik Dubaj kikötőjében.


Gombamód növekszik a legnagyobb kínai felhőkarcoló

2012. június 11.

Már a 300 méteres magasságot is meghaladta az évtized közepére elkészülő Sanghaj Torony, amely Kína legmagasabb épülete, sok más szempontból pedig világelső lesz.


Francia luxusszállodák küzelme a csillagokért

2012. május 28.

Franciaországban 2012 első féléve nemcsak a politikai életben, hanem a szállodaiparban is kampányolással telik. A hotelok júliusig nyújthatják be pályázatukat az elkövetkező öt évre érvényes besorolásukra. Párizs egyik utolsó, családi vállalkozásban működő négycsillagos luxusszállodájának, az Hotel San Régisnek a tulajdonosai a maximális öt csillagot tűzték ki célul.


Danubius Hotels: milliárdos adózás előtti veszteség

2012. május 16.

A Danubius Hotels Nyrt. az első negyedévben 1,145 milliárd forint adózás előtti veszteséget könyvelt el, 486 millióval kevesebbet az egy évvel korábbinál, bevétele a tavalyi hasonló időszakhoz képest 11 százalékkal, 8,289 milliárd forintra nőtt - közölte a szállodatársaság hétfőn a nemzetközi szabvány szerinti (IFRS) konszolidált jelentésében a Budapesti Értéktőzsde honlapján.


Luxushotel tíz méter mélyen a tengerben

2012. május 13.

Tenger alatti szálloda épül lengyel tervek alapján Dubajban: az elképzelések szerint a vendégek a tengerszint alatt 10 méter mélyen elhelyezett diszkosz alakú lakrészben bérelhetnek szobákat.


Fókuszban a fenntartható fejlődés a szállodáknál is

2012. április 12.

A fenntartható fejlődés egyre több területen terjed el, és ez alól a szállodaipar sem kivétel. Az évente mintegy 40 ezer szobát nyitó Accor PLANET 21 néven indította el saját programját, amelynek célja, hogy a fejlődést a környezet és a helyi közösségek védelmével ötvözze.


Földalatti luxushotel épül

2012. április 05.

A földalatti luxushotel épül Sanghajban, méghozzá a város központjától 45 kilométerre, egy korábban kőfejtőként szolgáló gödörben.


Magyarország legjobb wellness és konferencia szállodái

2012. március 30.

A Boscolo Budapest adott helyet az Aranynap 2011 gálának, ahol a tavalyi év legjobb hazai konferencia és wellness szállodáinak képviselői vehették át az elismerést.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5