Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 568 találat van a Deluxe.hu oldalon

Negyedmilliós vonalas telefon

2008. december 19.

Közel 250 ezer forintba kerül a Bang & Olufsen vonalas dizájntelefonja. A napokban bejelentették, hogy Koreában is kapható lesz BeoCom 2 névre keresztelt, óriási, vezeték nélküli, vonalas készülékük.


Bőr borítású billentyűzet egy számítógép áráért

2008. december 18.

A Gokukawa fekete bőr billentyűzet bármelyik elegáns íróasztalon jól mutat. A tervezők a klaviatúrát és az összes gombot bevonták a nemes anyaggal, a betűk és számok kívánság szerint kerülnek rá. Így magyar karakterekkel is elérhető a középkategóriás számítógép árán kapható irodai eszköz.


A világ legvékonyabb tévéje

2008. december 17.

Mindössze 23 milliméter vastag a Sharp XS1 AQUOS, a világ legvékonyabb tévéje. A LED-es háttérvilágítás miatt nemcsak a falhoz simul, de a gyártó szerint a képe is szép. A meglehetősen drága készülék minőségi hangrendszert is kapott.


A fáraó csicsás mobilja

2008. december 16.

A Givori Nefertiti luxustelefon Dubaj legjobb boltjaiban kapható. Az ősi Egyiptom által ihletett mobil praktikusnak alig mondható, viszont ennél feltűnőbbet is nehéz elképzelni. Annyi díszítés került rá, hogy az alattuk lévő aranyozás szinte nem is látszik.


Felhúzós mobil

2008. december 11.

A limitált kiadású Mobiado telefon, a Professional 105GMT igazi különlegesség. A gazdag aranyozást, fabetétet és rendhagyó megjelenést már megszoktuk a cégtől, ezen a készüléken azonban két felhúzó-szerkezetet is találunk. Azokhoz a mechanikus órákhoz tartoznak, melyeket a vázba építettek.


Digitális karácsonyfák

2008. december 10.

A legtöbb karácsonyfa konzervatív külsőt ölt, mert valamennyire mindenki a gyerekkori élményeknek megfelelően igyekszik feldíszíteni. Most a Gizmodo blog nyomán mutatunk néhány példát arra, hogy lehet ezt másként csinálni. Az alternatívák között filléres újrahasznosító megoldás és méregdrága reklámfelület egyaránt található.


Tíz frappáns high-tech ajándék karácsonyra

2008. december 09.

Férfiaknak és nőknek is ajánlunk öt eredeti és sokat tudó ajándékot. Mint általában, ezek az új modellek sem olcsók, de legalább biztos örülnének nekik, ahogy az is valószínű, hogy nem kerül belőlük kettő a fa alá. Az árakhoz sajnos még egy jelentős összeget hozzászámolhatunk, ez az ára, hogy az USÁ-ban árult kütyüket megrendeljük.


A legnépszerűbb ajándékok karácsonyra

2008. december 05.

Úgy tűnik, hogy az idei karácsony előtt semmivel nem lesznek rövidebbek a sorok az elektronikai üzletek pénztárainál, mint tavaly voltak. Utánanéztünk, hogy melyek a december slágertermékei, és ajánlunk ajándékot a család minden tagjának. Ami néhány éve luxus volt, az ma sokak számára elérhető, de azért ma is könnyedén költhetünk százezreket elektronikai cikkekre.


A legjobb retró játékgépek

2008. november 25.

Nem kell sem játékterembe, sem kocsmába járnia annak, aki egy nyolcvanas éveket idéző asztali játékgéppel szeretné idejét tölteni. Az élményt borsosan meg kell fizetni, egy ilyen gép árát sokáig lehetne aprópénzre váltva dobálni egy nyilvános berendezésbe. Viszont a vendégeket biztos elkápráztatja, ha borospoharuk alatt csipogni kezd üveglapú asztalkánk.


Hamarosan itt az új Prada-mobil

2008. november 20.

Az olasz Prada divatház és a dél-koreai elektronikai cég, az LG együttműködésének már a második telefon az eredménye. Az első népszerű lett (több mint egymillió fogyott belőle), ezért annak formavilága köszön vissza az új mobilban is. Vehetünk hozzá egy teljesen új fejlesztésű karórát is, melynek képernyőjén például sms-eket olvashatunk.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5