Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 568 találat van a Deluxe.hu oldalon

Emberi koponyából készült fényképezőgép

2009. január 15.

Egy autodidakta művész különböző tárgyakból maga készít lyukkamerákat. Legújabb, egymillió forintos fényképezőgépe egy valódi emberi koponyából készült. A dupla képek a szemgödrökön keresztül érkező fény segítségével készülnek.


Szuperszámítógép fanatikusoknak

2009. január 15.

Annak ellenére, hogy sok konzol fogyott a 2008-as évben, az idei CES-en is lehetett játékra épített számítógéppel találkozni. Akár olyannal is, ami több tekintetben is felveszi a versenyt az eleve játékra fejlesztett berendezésekkel. Ilyen a Gravitonus iClubby, a játékra és egész napos munkára egyaránt alkalmas, három képernyős, másfél millió forintos masina.


Hamarosan projektoros mobilt vehetünk

2009. január 14.

A Samsung az első nagy gyártó, mely olyan kivetítésre alkalmas telefont mutatott be, mely hamarosan a boltokba kerül. A Show álló- és mozgókép kivetítése mellett a helyi digitális adás vételére és megjelenítésére is képes, méretében, megjelenésében pedig nem tér el egy átlagos mai készüléktől.


A CES fényes, lapos és zöld sztárja

2009. január 12.

Sok cég időzíti a Consumer Electronic Show (CES) idejére új termékei bemutatóját, a Samsung is így tett. LED tévéikkel kapcsolatban elsősorban "zöldségüket" hangsúlyozzák. Az új technológia ugyanis a jó képminőség mellett jóval kisebb fogyasztást is eredményez, ami egyre inkább szempont a vásárlásoknál.


A legvékonyabb szórakoztatóközpont

2009. január 07.

Immár a Lenovo nevéhez köthető a legvékonyabb kijelzőbe épített számítógép. A sok extrának köszönhetően a masina kiválthatja a tévét, a házimozit és a hifit is. Néhány hónap múlva a boltokba kerül az újdonság, melyhez többek között multifunkcionális távirányító is jár.


Egyedi retró számítógépek

2009. január 05.

Ahogy oly sok téren, dívik a retró a számítástechnikában is. Van, aki bútorból épít PC-t magának, és létezik cég, mely kifejezetten réginek tűnő drága klaviatúrával van jelen a piacon. Egy monitor vagy egy számítógép esetén viszonylag nehéz titkolni, hogy high-tech termékről van szó, mégis találunk erre is példákat, méghozzá elég látványosakat.


Zsebre vágható munkatárs

2009. január 05.

Mit is csinál egy üzletember a telefonjával? Sokat beszél, dokumentumokat néz, böngészik, e-mailezik, navigál. Csupa olyasmit, amit egy újságíró is, ezért egy üzleti mobil kipróbálása nekünk egyszerű feladat volt: munkára fogtuk. Ezt tettük a tesztelők egyik nagy kedvencével, a Nokia E71-essel is.


Dupla képernyős laptop, akinek fontos a kép

2009. január 05.

680 ezer forint körül lesz az első dupla képernyős laptop legegyszerűbb változatának ára. A Lenovo ThinPad W700ds-t elsősorban a fotósok és grafikusok kedvéért fejlesztették, az extrák sorában beépített digitális rajztáblát is találunk. A masina minden téren erősnek ígérkezik.


Szépen szóló dizájndobozok

2009. január 03.

A Parrot cég célja az volt, hogy egy hangban is jó dizájnhangfalat állítson elő, ehhez összefogott az egyik legismertebb kortárs tervezővel. Philippe Starck közreműködésével készült el ez a pár vezeték nélkül működő doboz. A spéci technikának köszönhetően a hangja is szép.


Száguldó Porsche lóerők nélkül

2008. december 20.

A Sportster a Porsche Design legújabb terméke. A minimalista külsejű termékeiről híres cég egy téli járművel állt elő: a 90 ezer forintos alumínium szánkó egyszemélyes, végsebességéről nincs információnk.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5