Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 568 találat van a Deluxe.hu oldalon

Elektromos motorcsónak a Balatonra

2009. február 11.

A vizet hasítani nem kizárólag hangos, rengeteg köbcentiméteres csónakkal lehet. A motor tekintetében létezik olyan, tekercsekből álló alternatíva, amely nem bocsát ki káros anyagot. Az Edison Marine akár 30 millió forintba kerülő elektromos motorcsónakjait még a Balatonon is használhatják tulajdonosaik.


Síri csendben száguldó forradalmi motor

2009. február 10.

Hamarosan a boltokba kerül a Mission One, az első elektromos sportmotor. Amennyiben az összes motoros átszállna ilyenre, megszűnne a városokban az idegesítő motorbömböltetés. Az iskolateremtő kétkerekű ára közel sem elérhető a hétköznapi ember számára, 15,5 millió forintért árulják majd.


Monitoros kanapé elhidegült pároknak

2009. február 06.

Az Athena heverőt beépített számítógéppel kínálják. A karfákból kihajtható monitorok segítségével a kanapén ülők használni is tudják a multimédiás PC-t. Így a 3,6 millió forintos bútorral internetezni, filmet nézni is lehet.


Arany pendrive készült ujjlenyomat-olvasóval

2009. február 05.

Ritka az olyan luxuskategóriás digitális mobileszköz, amely nem csak kivitelében jeleníti meg árát. A Gresso új, tízmillió forintos Pandora pendrive-ja ilyen. A 64 GB tárhelyen lévő adatok biztonságára ujjlenyomat-olvasó vigyáz.


Jól fogynak a legdrágább órák

2009. február 04.

A svájci órákból soha nem fogyott még annyi, mint tavaly. Reálértéken 1,2 százalékkal nőtt a forgalmuk, annak ellenére, hogy év végén a válság éreztette hatását, igaz, nem a legdrágábbak eladási adatai között.


A legdrágább desktop PC

2009. január 30.

Az Intel új, Core i7 processszorával szerelt Maingear Ephex a Cnet.com informatikai hír- és tesztoldal eddigi tapasztalatai szerint a jelenlegi legdrágább, és leggyorsabb számítógép az otthoni kategóriában. Azoknak, akik meg tudnak barátkozni a külsejével, a 8800 dollár kifizetése után egy ideig nem kell a teljesítmény miatt aggódniuk.


Retro fényképezőgép százszoros áron

2009. január 29.

A Leica M8.2 Safari a megszállott szafarizók, a márka szerelmesei és a gyűjtők kedvence lehet. A forma szinte teljesen megegyezik a gyártó évtizedekkel ezelőtti modelljével. A tartalom új, az ár a szokásos óriási, mintegy százszorosa annak, amit egy alap gépért kérnek. Az arculatot inkább, a különleges tudást kevésbé kínáló fényképezőgép ára kétmillió forint.


Laptop kiegészítő egymillióért

2009. január 28.

A laptop apró kijelzője sokszor kevés a munkához, sőt, néha egy külső monitor sem elegendő. Az igazán nagy igényűeknek kínál megoldást a közel 1 millió forintos Zenstation Go, a tripla képernyő, amely képszerkesztőknek és játékőrülteknek is jó megoldás. Az oldalirányban 5760 pixeles felbontás és 178 fokos látószög már mindenre elég lehet.


Telefonálni is lehet a napszemüveggel

2009. január 21.

A TriSpecs napszemüveg gombjaival, két mikrofonjával és fülhallgatójával telefonálni is lehet. Hogy a külvilág ne zavarjon, zaj és szélszűrő rendszert is építettek bele. Annak mindenképp jó megoldás lehet, aki szemüveg nélkül ki sem megy az utcára.


Életet menthet az állandó térerejű mobil

2009. január 19.

Az Iridium 9505A igen drága, féltégla méretű mobiltelefon. Olyan, mintha tíz évvel ezelőtt került volna a piacra, és nem csupán mérete, valamint súlya miatt. Kijelzője és szoftveres tudása rég elavult, viszont a Föld majd minden pontjáról telefonálhatunk vele.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5