Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 568 találat van a Deluxe.hu oldalon

Piacra dobják az első színes e-könyvet

2009. március 24.

A Fujitsu hamarosan piacra lép az első színes digitális könyvvel. A Flepia nem lesz olcsó, de áttörést jelenthet a piacon. Azoknak szól, akiket eddig a színek hiánya tartott vissza az e-könyvektől és akik akár már a képeskönyveket is szeretnék digitálisan olvasni.


Mit tudnak a profi házimozik?

2009. március 20.

HD ready, mkv, HDMI, DVB-C, DTS. Ez csak néhány a rengeteg új és még újabb rövidítés közül, amit ismernünk kell, ha ma házimozit szeretnénk építeni magunknak. Körülnéztünk és kérdeztünk: mik ezek, melyek fontosak közülük, mire érdemes a vásárlásnál odafigyelnünk. Az otthoni mozizásnak nemcsak a jelene, a jövője is érdekelt minket.


Az év legmenőbb kütyüi

2009. március 12.

Annak, aki megteheti, hogy mindig a legújabb technológiát felvonultató termékekkel vegye körül magát, ajánlunk tíz újdonságot. Mindegyiket a közelmúltban mutatták be, és idén kerül a boltokba. Közös bennük, hogy hozzá nem értő, pénzes és technikai megszállott ismerőseinknek egyaránt tetszeni fognak.


A legdrágább széntárgyak

2009. március 05.

A Bornrich blog összegyűjtötte a legdrágább luxuskategóriás karbonból készült tárgyakat. A leginkább drága autóalkatrészként köztudatba kerülő szénszálas anyagból kis súlya, nagy szilárdsága és egyéb jó tulajdonságai miatt ma sokféle termék készül. Közös bennük, hogy áruk magas a felhasznált technológiának köszönhetően.


A legújabb trendek a luxustelefonok piacán

2009. február 26.

A mobil használati tárgy és kiegészítő egyben, így nem csoda, hogy a luxuskategóriás készülékek között is alapvetően két típust találunk: a mindentudót és a ritkaságot. A vásárlók veszik ezeket ártól függetlenül, egyesek azért, mert szükségük van rá, mások csupán azok presztízsértéke miatt. Dizájnkészülékek, arany mobilok és kokaintartó titkos rekesz.


Karóra alakú okostelefon 340 ezer forintért

2009. február 25.

Nem hivatalos ugyan, de reálisnak tűnik az LG sokak által várt óramobiljának ára. A James Bond kiegészítőnek is beillő tárgy pont olyan drága lesz, mint amilyen kicsi. Az Orange forgalmazza majd a sokat tudó, mintegy 341 ezer forintos GD 910-et, amely a mobilpiac újabb mérföldköve is lehet.


Kétkerekű járművet dob piacra a Chanel

2009. február 24.

A Chanel újra ismeretlen területekre merészkedett. Maga Karl Lagerfeld tervezte a cég második kétkerekű járművét. Az elektromos meghajtású Segway elsősorban színével, a logókkal és az elején lógó táskával tűnik ki.


Hangfalrendszer otthonra 60 millió forintért

2009. február 23.

Az MBL 101 X-Treme jelenleg a világ egyik legdrágább hangfalrendszere. Az öt elemből álló különleges high-end berendezés ára 60 millió forint, tömege pedig másfél tonna. Felépítése is igen különleges, a szembefordított hangsugárzók 360 fokban szolgáltatják a muzsikát.


A legújabb gyémántos mobilok

2009. február 20.

Az Amosu cég rendszeresen jelenik meg a piacon milliós értékűre felturbózott mobiltelefonokkal. Most mutatták be a legújabb készüléküket, a 99 gyémánttal díszített Motorola Aurát. Az 1,7 millió forintos készülékhez illik a cég 2,2 millió forintos headsetje.


Megjelent az érintőképernyős Rubik-kocka

2009. február 13.

A Rubik TouchCube a gyártó szerint az első érintőképernyős Rubik-kocka. A játék célja ugyanaz, de tekerés helyett inkább simogatni kell a kockát. A matricák átragasztásáról a digitális bűvös kocka esetén szó sem lehet.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5