Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 568 találat van a Deluxe.hu oldalon

Interjú a Bang and Olufsen fejlesztési vezetőjével

2009. október 02.


A drága, dizájnos tech-termékei miatt világhírű dán cég exkluzív bemutatótermet nyitott Budapesten. Ebből az alkalomból itt tartózkodott a cég technológiai fejlesztésekkel foglalkozó vezetője, akivel kütyükről, múltról és jövőről egyaránt beszélgettünk. Véleménye szerint ma láttatni szeretjük, ha luxustermékünk van, ez a jövőben nem biztos, hogy így lesz.


Luxustelefon új köntösben

2009. október 02.

Az Ayxta a Vertu első, kinyitható kivitelű luxustelefonja. Az új forma mellé új szolgáltatás is került a készülékbe, a minőségi kidolgozás a régi, ahogy a magas ár is hagyományosnak tekinthető. 1,3-1,8 millió forint között kínálják az újdonságot.


Távirányítós repülő kamera

2009. október 01.

Csak az igazán tehetősek játékszere lesz a távirányítós helikopter, amelyet kamerával is felszereltek. A csaknem hatmillió forintba kerülő DraganFlyer X6 segítségével álló- és mozgóképeket egyaránt rögzíthetünk. Ráadásul kiváló minőségben, akár éjszaka is.


A világ legdrágább BlackBerry-je

2009. szeptember 29.

Az Amosu bemutatta a világ legdrágább BlackBerry telefonját. A gyémántokkal gazdagon díszített arany mobil ára 120 ezer font, azaz 35 millió forint. Kérésre a tulajdonos neve is rákerül.


Milliókért bárki lehet repülő tesztpilóta

2009. szeptember 29.

Egy aukciós oldalon 30 ezer dolláros indulóáron hirdették meg egy különleges repülő berendezés tesztelését. Hatszor szállhat fel a hátára szerelt ultrakönnyű géppel a tehetős és vállalkozó kedvű licitáló. Tériszonnyal és félősen nem érdemes beszállni.


60 ezer forintért a legmegfelelőbb időpontban kelhetünk

2009. szeptember 28.

Az aXbo ébresztőórának meglehetősen drága, de megéri a pénzét, ha teljesíti, amit ígér. Azt, hogy egy szenzoron keresztül érzékelve alvási ciklusainkat mindig akkor ébreszt, amikor a legjobb nekünk. Boltban 60 ezer forint az ára, online valamivel kevesebb.


Magyar találmány a digitális sommelier

2009. szeptember 24.

Új, magyar fejlesztésű marketingeszköz, a digitális sommelier segíthet a vásárlóknak ezentúl a választásban. Termőterület, ár, népszerűség vagy éppen a vacsora fogásai alapján választhat bort magának a vevő az érintőképernyő segítségével. Emellett az üzlet információkhoz jut a fogyasztásról, és reklámfelületet is kap.


Profi CD-lejátszó arany bevonattal másfél millió forintért

2009. szeptember 17.

A profi CD-lejátszó ára másfél millió forint. Ezért a pénzért végtelenül egyszerű mechanikát, USB-csatlakozót és profi hangminőséget kapunk. És arany bevonatot az egyszerű vonalú tokra.


Divatszakértők véleményezték az LG új Chocolate modelljét

2009. szeptember 14.

Mi sem jellemzi jobban a mobiltelefontrendeket, mint hogy az LG új készülékét elismert divatszakértők véleményével ajánlja. A dizájnra mindig odafigyelő cég új Chocolate modelljét többek között a Vogue és az Elle szakértőinek kezébe adta. A vélemények persze pozitívak.


Túl sokat tud a 33 milliós projektor

2009. szeptember 14.

Annak ellenére, hogy a projektorok ára rengeteget esett az utóbbi években, a minőséget még mindig nem könnyű megfizetni. Példa erre a JVC kínálatának legkomolyabb darabja, a DLA-RS4000-es. Ami annyira sokat tud, hogy egyelőre még kihasználni sem lehet.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5