Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 568 találat van a Deluxe.hu oldalon

Második generációs Blu-ray lejátszó a Panasonictól

2007. május 29.

Az elmúlt két hónapban sem történt jelentős változás a Blu-ray és HD-DVD formátumok csatájában, egyelőre egyik formátum sem erősödött meg annyira, hogy biztos legyen a jövője, a Panasonic azonban komolyan hisz a kéklézeres technológia sikerében, és már második generációs lejátszóját dobta piacra.


Díjat nyert a Samsung az idei SID-en

2007. május 25.

Május 22-24. között rendezték meg az idei Society for Display 2007 nevű szakmai kiállítást, ahol a Samsung Electronics két nagy sikerű készülékét is kiállította. A világ legnagyobb full HD LCD tévéje, és a LED háttérvilágításos LCD-kijelző mutatkozott be a nagyközönségnek.


Avantgárd trükkök a csuklón

2007. május 24.

Meghökkentő megjelenésével két táborra osztja az Audemars Piguet manufaktúra „Millenary Watch with deadbeat second” nevű modellje az órakedvelőket: egyeseknek tetszik, mások nehezen barátkoznak meg vele. Az újdonság technikai tudása azonban vitathatatlan, ugyanis az AP billegője a cég állítása szerint kiváltja a legendás tourbillon szerkezetet.


Csokis laptop az LG-től

2007. május 24.

Amióta a mobiltelefonok és a televíziók terén a Chocolate-szériák sikeresnek bizonyultak, az LG igyekszik minden lehetőséget megragadni, hogy ezzel az elegáns dizájnnal újabb termékcsoportokat ruházzon fel. Most éppen egy felsőkategóriás laptop lett "csokoládés", és a bemutatkozó alapján komoly siker várható.


Víz alatt jubilál a karóragyár

2007. május 23.

Sportos újdonságokat mutatott be a Breitling a svájci Baselworld órakiállításon, ezek egyike a hibátlan kivitelezésű búváróra: a Superocean Heritage nevű modell egy korábbi széria felújított változata.


A jövő társasjátékának LCD-kijelzője lesz

2007. május 23.

Zseniális ötletet készül kivitelezni a Philips, és bár a projekt még csak a tervezési szakaszban van, már most látható, hogy alapjaiban reformálhatja meg a társasjáték fogalmát. Mindezt annak ellenére, hogy a koncepció igen egyszerű: a régi játéktáblát egy LCD-kijelző váltaná le, és máris egészen új lehetőségek nyílnának meg előttünk.


A luxushangfalak fekete lovagja

2007. május 21.

A Hansen Audio nevű hangfalgyártó vállalat szereti termékeit érdekes fantázianevekkel felruházni. Nemrég bemutatott hangsugárzója a Knight nevet kapta, amely rangját jelöli a luxuskategóriás hangfalak sorában.


Darth Vader esernyője

2007. május 19.

Az elmúlt harminc évben sokan gazdagodtak meg Darth Vaderből és Luke Skywalkerből, de hiába telt el ennyi idő, a Star Wars franchise még napjainkban is él és virul. Összeállításunkban olyan tárgyakat mutatunk be, amelyek sokak számára nevetségesnek tűnhetnek, mégis számtalan rajongó kutat utánuk.


A Pioneer bemutatta újgenerációs plazmatévéit

2007. május 18.

Immár a nyolcadik plazmasorozatot készítették el a Pioneer mérnökei, és a cég szerint olyan remek munkát végeztek, hogy a világ legjobb tévéit sikerült előállítaniuk. Nagyot állít ezzel a plazma technológiát támogató Pioneer, de a hangzatos szavak mögött valóban kiemelkedő minőség lapul.


A világ legfurcsább DJ-pultja

2007. május 17.

Egyszemélyes diszkó egy zongorába csomagolva. Bármilyen furcsán is hangzik ez a mondat, a Baby Grand Master vállalat nevével fémjelzett ötlet ezen alapul, a világ egyik legextrémebb DJ-pultja ugyanis egy klasszikus zongora formájában elevenedik meg, de emellett persze igen figyelemre méltó tudású darab.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5