Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 568 találat van a Deluxe.hu oldalon

A zenés grillparti felszerelése: napelemes hangszóró

2007. június 14.

A nyári kerti partik idején sokaknak gondot okoz, hogy nem akarják vagy tudják kivinni a hifitornyot a szabadba, Nemrégiben született egy áthidaló megoldás a Wireless Outdoor Solar Speakernek köszönhetően: az általuk piacra dobott hangszórók ugyanis napelemesek.


Ujjlenyomat-olvasós az első Porsche telefon

2007. június 13.

Csak idő kérdése volt, hogy a Porsche Design is előrukkoljon első mobiltelefonjával. A P’9521 jelű, többek között telefonálásra is alkalmas ezermester készülék várhatóan ősszel kerül az üzletek polcaira, és egy tucat középkategóriás mobil árába kerül.


Hamarosan kapható a világ legnagyobb tévéje

2007. június 13.

Először Japánban dobja piacra a JVC HD-110MH80 típusjelű televízióját, amely a világ legnagyobb képátlóval rendelkező HD-tévéje címet érdemelte ki. A készülék várhatóan még az idén megjelenik más országokban is.


4.1-es házi-mozi rendszert mutat be a Pioneer

2007. június 12.

Kifejezetten az új 8G Plazma szériája mellé tervezte meg a Pioneer az LX01 típusjelű házimozi rendszert, amely várhatóan idén októberben kerül majd a boltok polcaira. A gépet egyébként nem csak dizájnjában, hanem tudásában is az újgenerációs plazmák világához igazították.


Fotel alá szerelhető mélynyomó

2007. június 09.

Érdekes megoldással igyekszik a SUBstage megoldani a jószomszédság és a házimozi rendszerek között húzódó örök feszültséget. Egy mélynyomóról van szó, amelyet közvetlenül a fotel vagy a kanapé alá, illetve mögé szerelhetünk fel, így csak mi halljuk majd azokat a dinamikus mély hangokat, amelyek eddig a szomszédot is megőrjítették.


Digitális asztalt tervez a Microsoft

2007. június 06.

Egyelőre még csak fejlesztik azt a digitális asztalt, amely a Microsoft szerint a jövő interaktivitásának egyik meghatározó eleme lehet. Bár a megjelenésről egyelőre még nincs hír, a vállalat már komoly képeket és videókat is bemutatott a témában.


Mobiltelefonos óra Knight Rider és James Bond rajongóknak

2007. június 04.

Szinte mindenki irigykedve figyelte annak idején James Bondot és Michael Knightot, amikor egy karórába beszélve telefonáltak, de a XXI. század elején már ez sem számít lehetetlennek. Az ausztrál SMS Technology nevű cégnek köszönhetően a karórába épített mobiltelefon elindult hódító körútjára.


Késik a SED televíziók bevezetése

2007. június 01.

Bár az év elején a Canon és a Toshiba még biztosan állította, hogy 2007 az újgenerációs SED televíziók éve lesz, most mégis azt jelentették be, hogy csúsztatni fogják a megjelenést. A késésnek több oka is lehet, ezeket próbáljuk megtalálni.


Kedvenc zenénkkel masszíroz a különleges fotel

2007. május 31.

Az Inada luxusfotelek közül kétségtelenül a W.1 Massage Chair viszi majd el a pálmát a zenerajongók körében, hiszen a számtalan kényelmi és relaxációs funkció mellett egy hangfalrendszer is került a gépbe, így pont a kedvenc zenénk fogja majd levezényelni a napi masszázst.


Filmet is nézhetünk a hifitornyon

2007. május 30.

A Yamada egészen új ötlettel igyekszik megváltoztatni a mini hifirendszerek jövőjéről alkotott, ma már nem túl fényes képet, HTV-200XU típusjelű készüléküket ugyanis egy 7 colos LCD-kijelzővel szerelték fel, így akár filmnézésre is alkalmas lehet, ha a szemünk képes megbarátkozni a makett mozival.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5