Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 568 találat van a Deluxe.hu oldalon

A világ legkisebb HD-kamerája a Sonytól

2007. június 29.

A Sony saját felmérése szerint a világ legkisebb HD-kameráját dobják piacra júliusban. Azt nem tudni, hogy valóban rekordról vagy csak hangzatos marketingről van szó, de az tény, hogy a Memory Stick HD Handycam igen komoly képességekkel és valóban nagyon kicsi mérettel indul versenybe.


Mire figyeljünk új tévé vásárlásakor?

2007. június 28.

Több nemzetközi felmérés szerint az emberek komolyan érdeklődnek a technikai újdonságok iránt, egyre többen vesznek LCD- vagy plazmatelevíziót, de nagy részüknek fogalma sincs arról, éppen mire adja ki a pénzét. Tanácsot adunk, mire érdemes figyelni új tévé vásárlásakor.


Robot adta össze az ifjú párt

2007. június 27.

Egyre inkább érzékelhető, hogy a jövő egyik meghatározó luxusterméke a robot-technológia lesz, és amíg mi csak álmodozunk arról, hogy milyen is lesz az Asimov-féle utópia, Dél-Koreában már megtartották az első esküvőt, ahol a szertartást egy robot celebrálta.


Zenélő karóraritkaság

2007. június 26.

A svájci Reuge korábban csodálatos zenélődobozaival hívta fel magára a figyelmet, a Baselworldön azonban bemutatta első mechanikus óraritkaságát is, amely négy zenerészlet lejátszására képes az idő jelzésén kívül.


Extrém pendrive-ok speciális adatoknak

2007. június 25.

Ma már egy sima USB csatlakozású adathordozó is lehet személyre szabott, hogy igazán passzoljon az egyéniségünkhöz. A tehetősek vehetnek arany borítású pendrive-ot, az éhesek hamburger alakút, míg az állatbarátok olyan kaméleont, ami folyamatosan változtatja a színét, és forgatja a szemét.


A világ legkisebb HD-képes vetítője

2007. június 22.

Bár elvileg nem a méret a lényeg, azért nem mindegy, mekkora projektort kell elhelyeznünk egy kisebb lakásban. A norvég Projection Design ismét bebizonyította, hogy az egyre kisebb kivetítők esetében sem kell kompromisszumokat kötni. Az Action! M25 DLP a világ legkisebb HD-képes projektora, amely nem csak méreteiben kelhet versenyre bármelyik társával.


Biliárdasztalba épített szórakoztatócentrum

2007. június 20.

Az ember azt gondolná, hogy egy biliárdasztal önmagában is elegendő szórakozást tud nyújtani, de az Executive Table alkotói szerint ez nem elég. A híres Heiron & Smith biliárdasztal luxus változatában tévé, italtartó és hifi berendezés is található, nehogy unatkoznunk kelljen, amíg valaki elteszi a jobb felső sarokba a fekete golyót.


Csúcskategóriás HD televíziók és monitorok a NEC-től

2007. június 19.

Várhatóan június végén kerülnek majd piacra a NEC új csúcskategóriás HD televíziói, illetve monitorai, a vállalat ugyanis egyszerre akarja kielégíteni az üzleti és az otthoni felhasználók igényeit. Az eredmény pedig mindkét fronton elég ígéretesnek tűnik.


Irányítható falitartó LCD- és plazmatévékhez

2007. június 18.

A kényelemnek semmi nem szabhat határt, és ha az ember a tévézés közben nem akar felállni, akkor már a tévé mozgatása közben se kelljen, ha éppen nem látjuk jól a képernyőt. Ezt hivatott segíteni a Robotic LCD/Plasma Mount nevű motorizált fali konzol, amely elegáns és praktikus kiegészítő lehet egy síkképernyős tévéhez.


Retikülnek álcázott laptop az Inteltől

2007. június 15.

A világ legvékonyabb laptopját tervezi az Intel, és a prototípusról már elég sok információ kiszivárgott annak ellenére, hogy a cég még nem jelentette be hivatalosan, mikor kívánja piacra dobni az Intel Metro nevű, hordozható számítógépet.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5