Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 568 találat van a Deluxe.hu oldalon

A filmek és konzolok rajongóit kényezteti a Sharp

2007. július 25.

Kifejezetten a filmek és az újgenerációs konzolok megfelelő megjelenítésére kívánt nagy figyelmet fordítani a Sharp, ezért a vállalat most olyan új 100 Hz-es, full-HD, LCD-televíziókat mutatott be, amelyek minden elemükben megfelelnek ennek a célnak.


Tű helyett lézerrel működik a bakelit lejátszó

2007. július 18.

A bakelitlemezek kora egyáltalán nem ért véget, még ma is sok zenerajongó állítja, hogy a régi fekete korongok még a CD-minőségnél is jobbat nyújtanak, persze megfelelő lejátszó segítségével. Most az ELP Corporation jóvoltából egy egészen új technika segíti a bakelites világ fennmaradását.


Nyolc centiről is tökéletes képet vetít a projektor

2007. július 17.

A modern, síkképernyős tévék aranykorában aránytalanul kevés szó esik a projektorokról, pedig ezen a téren is jelentős újítások történnek. Míg a gyártók többsége a legjobb képminőség elérésére törekszik, a Sanyo egy olyan optikai rendszert alkotott, amelynek segítségével a legapróbb helyiségben is gond nélkül hozhatunk létre egy két méter átmérőjű képet.


Mágnesbarát Rolex

2007. július 16.

A fém alkatrészekből álló műszaki berendezések többségére a mágnesesség nincs túl jó hatással, így természetes az is, hogy az óraszerkezetek zöme erős mágneses mező közelében rosszul mutatja az időt. Létezik azonban néhány típus - így például a felújított Rolex Milgauss, amely komoly mágneses erőhatások mellett is kifogástalanul működik.


Teljes valóságélményt kínál a 3D-s kivetítő

2007. július 11.

Tíz év fejlesztés után Japánban bemutattak egy olyan kísérleti kivetítőt, amely nem csak arra képes, hogy 3D-s képet állítson elő, hanem mindezt 360 fokos látószögben teszi, vagyis a közepén állva az ember gyakorlatilag valódi térbeli élményként éli meg a látottakat.


MP3-lejátszó a vízi sportok szerelmeseinek

2007. július 10.

Eddig csak az interneten szörfözők hallgathattak kényelmesen zenét, de most már a valódi hullámlovasok is élvezhetik kedvenc számaikat, miközben egy méteres hullám hátára kapaszkodnak éppen. A SwiMP3 Surf egy bizonyítéka annak, hogy nincs olyan élethelyzet, ahol ne csendülhetne fel kedvenc dalunk háttérzeneként.


Profi darts otthon is

2007. július 06.

Vannak olyanok, akik a klasszikus dartstáblára esküsznek, mások az elektronikus játékot tartják kényelmesnek, a japán Epoch vállalat azonban inkább olyan táblát fejlesztett ki, amelyet számítógépre vagy tévére lehet kötni, hogy igazi versenyhangulata legyen a játéknak.


Plafonba szerelhető hangfalak a tökéletes térhangzásért

2007. július 04.

Két legyet ütött egy csapásra a SpeakerCraft TIME One hangszórók alkotógárdája, egyfelől sikerült feltalálniuk a lakásba építhető hangfalakat, másfelől megoldották azt a kérdést is, hogy miként lehet a szoba minden pontján tökéletes hangzást elérni egyetlen szett segítségével.


Zeneterápiás maszk ideges utazóknak

2007. július 03.

Legyen szó kínzó repülési pánikról, esetleg a hosszú utak alatt jelentkező unalomról, hatalmas a választék az ezek megelőzését szolgáló, figyelemelterelő és unaloműző luxuscikkekből. A szórakoztató eszközök, így a videoszemüveg és a laptop mellett fényűző, kifejezetten hosszú "fedélzeti tartózkodásra" szóló kiegészítőket is gyártanak, mamuszokat, illetve kiváló minőségű háttámlákat.


Mechanikus óra a mandzsettagombban

2007. július 02.

Érdekes kiegészítőt készített nemrég egy amerikai cég, amely egy mechanikus órát keresztezett egy mandzsettagombbal. Az eredmény egy sajátos hibrid lett, a számlapot pedig nyakláncon mellékelték.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5