Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 568 találat van a Deluxe.hu oldalon

Kiosztották az idei EISA díjakat

2007. augusztus 23.

Az Európai Kép és Hang Szövetség immár 25 éve igyekszik megmondani, mi lesz majd sikeres a hifi és házimozi piacon, valamint a mobilkommunikációs eszközök között. A 2007/2008-as EISA díjak listáját most hozták nyilvánosságra, így megtudhatjuk, idén mely gyártók kerültek a reflektorfénybe.


Hullámzó tengert varázsolhatunk a nappaliba

2007. augusztus 17.

Ha egy stresszes nap után szeretnénk otthonunkban kikapcsolódni, akkor nem csak a televíziót választhatjuk relaxációhoz. Sorra jelennek meg az olyan projektorok, amelyek kifejezetten csak arra használatosak, hogy az ember a nappaliban ülve is el tudjon szakadni a valóságtól.


A világ első HD walkmanje

2007. augusztus 16.

Ismét úttörőként kívánja magát feltüntetni a Sony, mivel a vállalat a világ első HD walkmanjét mutatta be nemrég. Gyakorlatilag egy olyan hordozható videolejátszóról van szó, amelynek segítségével kiskazettás felvételeinket bárhol lejátszhatjuk, és még szerkesztgethetjük is, ha éppen kedvünk tartja.


Első Blu-ray lejátszóját mutatja be a Sharp

2007. augusztus 10.

A Sharp a berlini IFA-n mutatja be első, BD-HP20S típusszámú Aquos Blu-ray lejátszóját, amely a modern házimozi-rendszerek egyik alapkészüléke lehet, hiszen támogatja a 1080/24p formátumú lejátszást és HDMI kimenete 1.3-as verziójú. Az újdonság Németországban 2007 utolsó negyedévében kerül piacra.


Megérkezett az internetes képkeret

2007. augusztus 09.

Miután tavaly decemberben az eStarling digitális képkeretét számos támadás érte, a vállalat egy új, 2.0-ás változatot dobott piacra. A cég új büszkesége dizájn és tudás tekintetében egyaránt igen meggyőzőnek mutatkozik, hiszen ez a verzió már a legújabb internetes trendeket is ismeri.


Egymillió laptopot oszt szét a milliárdos

2007. augusztus 06.

Carlos Slim alig egy hónapja még azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy letaszította Bill Gatest a világ leggazdagabb emberének trónjáról, most pedig szokatlanul nagy adománysorozatra készül. A mexikói üzletember kereken 1 millió laptopot tervez szétosztani országa szegénységben élő gyerekei között.


Univerzális távirányítót mutatott be a Denon

2007. augusztus 03.

A kiváló hangtechnikai eszközeiről ismert Denon most egészen új vállakozásba kezdett, és olyan LCD-kijelzős univerzális távirányítót mutatott be, amelynek segítségével minden készüléket kényelmesen vezérelhetünk.


Feltámadt a hetvenes évek tévéje

2007. augusztus 01.

Aranyárban kínálja gömb alakú tévéjét egy harminc éve megszűnt, nemrég életre keltett brit cég. A Keracolor könnyedén megengedheti magának a magas árszabást, ugyanis a retroláz a híradástechnikában is egyre nagyobb méreteket ölt.


Otthoni borászat egyetlen gépben

2007. július 30.

Egy romantikus vacsora elengedhetetlen kelléke a minőségi bor, ám valószínűleg még nagyobb sikert aratunk majd, ha saját palackunkat szolgáljuk fel az étel mellé. Az Oenophile’s Personal Winery nevet viselő szerkezettel a városi ember is kitanulhatja a borkészítést, bár ehhez azért feltehetően a szakértőknek is lesz néhány szava.


Hardware sátor hegylakóknak

2007. július 27.

Űrállomás névre hallgat az a félgömb alakú luxussátor, amelyet az amerikai Mountain Hardware cég fejlesztett ki az extrém helyen táborozó, vastag pénztárcával rendelkező túrázóknak.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5