Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 568 találat van a Deluxe.hu oldalon

Hajtogatható biciklit gyártott a Mercedes-Benz

2007. szeptember 13.

Elkészült a Mercedes-Benz legújabb biciklijének prototípusa, a hajtogatható Faltrad azonban csak 2008 áprilisában kerül a piacra. Az újdonságot a vállalat úgy tervezte, hogy a legtöbb csomagtartóba beférjen.


A világ legdrágább audiói

2007. szeptember 11.

Az igazi audiofilek számára a boltok polcain sorakozó hifi berendezések kapcsán zenéről, hanghűségről nem is beszélhetünk. Ők ugyanis megszállottan építik azt a rendszert, ami képes szobájukba varázsolni az élő zene élményét.


Playstationre költ a milliomos iskolásfiú

2007. szeptember 07.

Egy alig tizenhárom éves tanuló lett az Egyesült Arab Emirátusok nyeremény-betétkönyv játékának nyertese. A hónap fődíjaként bezsebelt 1 millió dirhamból Mohammad Al Shamsi semmi mást nem kíván venni, csak egy Playstationt, a pénz többi részét édesanyjának adja.


650-en keresik az eltűnt milliárdost

2007. szeptember 07.

Több mint 650, high-tech eszközökkel felszerelt kutató keresi Steve Fossett amerikai milliárdost Nevada nyugati részén. Fossett egymotoros gépével szeptember 3-án szállt fel egy nevadai farmról, és azóta nyoma veszett.


Űrhajók szállnak majd le Új-Mexikóban

2007. szeptember 07.

Sir Richard Branson amerikai multimilliárdos építteti meg a világ első polgári űrkikötőjét, a Spaceportot, amelynek 31 millió dollárba kerülő központi épülete 2009-re készül el az egyesült államokbeli Új-Mexikóban.


Fűtés aranyáron

2007. szeptember 06.

Bemutatkozott az Iron Dog nevű kályhamárka eddigi legdrágább, több mint 3,5 millió eurós terméke, amelyet 750-es aranyból öntöttek a németországi ötvösmesterek. A szegényebb milliomosok kedvéért sterlingezüstből is elkészült a remekmű, amelynek érdekessége, hogy a nemesfém a magas hő ellenére sem olvad meg vagy színeződik el.


Mosolyra exponál a legújabb fényképezőgép

2007. szeptember 04.

Megnyílt a berlini IFA, a világ egyik legnagyobb szórakoztatóipari vására, amelyen a számos házimozi-berendezés és telekommunikációs eszköz szinte átláthatatlan dzsungelében bemutatkozott a világ legdrágább hifije, amelyet le is tesztelt egy helybéli, neves szaklap.


Házimozi a hetvenes évek stílusában

2007. szeptember 03.

A japánok is meglovagolják a nosztalgia üzleti lehetőségeit, így egy újabb termék érkezett a retro kategóriába. Az Amadana DDA-134 compact stereo nevet viselő modellje ötletesen vegyíti a klasszikus stílust a mai technikával, és persze sokkal drágább, mint egy 5.1-es kompakt rendszer.


Új lemezformátum temetné a CD-ket

2007. augusztus 31.

Bár eddig egyetlen rivális - a SACD vagy a DVD-Audio - sem tudta lemosni a piacról a hagyományos zenei CD-formátumot, most a Warner Music egy olyan új hanghordozóval kíván betörni, amely komoly ellenfél lehet nem csak a CD-k, hanem az MP3-ak számára is.


Elit közösségi oldal milliárdosoknak

2007. augusztus 27.

A Diamond Lounge egy olyan, a iwiwhez hasonló közösségi oldal, ahol kizárólag a milliárdosok, a hollywoodi hírességek és a világ legjobb sportolói érintkezhetnek egymással. A sokjegyű bankszámla azonban nem elég a bekerüléshez.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5