Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 568 találat van a Deluxe.hu oldalon

A vezérigazgató mobilszáma is jár az ötmilliós kamerához

2009. november 09.

Nyilvánosságra került a Red új, EPIC-X elnevezésű digitális high-end kamerájának ára. A professzionális készülék első, béta kiadásainak alapára 28 ezer dollár, vagyis 5,2 millió forint lesz, amihez jár a vezérigazgató személyes telefonszáma is.


12 éves régiség 14 millióért

2009. november 04.

A világ első mp3-lejátszójaként kínálnak egy 1997-es készüléket az eBay-en 75 ezer dollárért (14 millió forintért). Tulajdonképpen még az mp3 formátumot sem tudja kezelni, de 1997-ben két évvel előzte meg a kereskedelmi forgalomba kerülő lejátszókat. Ezért lehet 14 millió forintnyi dollár a kikiáltási ára.


LCD-tévés ajtók a magyar luxuslakásokban

2009. november 03.

Egyre több egyedi megoldás közül válogathatunk itthon, ha luxuslakást akarunk berendezni. High-tech konyhát vagy gardróbot alakíthatunk ki például a gombnyomásra működő tolóajtóba épített óriási LCD-tévével, akár már nagyjából egymillió forintos áron.


Sportszemüveg hétszázezer forintért

2009. november 03.

A népszerű napszemüveggyártó, az Oakley új modellje csaknem hétszer annyiba kerül, mint a korábbi árrekorder. A hétszázezer forint feletti ár már valóban luxusterméket jelent, ráadásul nem arannyal vagy gyémánttal díszített tárgyról beszélünk. A sportszemüveg karbonból készül, mintegy 90 órányi munkával.


Elektromos tűz félmillióért

2009. november 02.

A Nobo elektromos radiátorok tábortüzet és kandallót imitálnak a nappaliban. Az egyik modell képernyőjén lobog a tűz, a másik üvegből álló, megvilágított fahasábokkal teszi barátságossá otthonunkat. A fa aprítása és a tűzgyújtás a múlté.


Luxusmobil zafírból és kígyóból focidrukkereknek

2009. november 02.

A különleges BlackBerry Bold hátulján kígyóbőrt, elején rengeteg gyémántot találhatunk. A mintákból és feliratokból kiderül, hogy a dizájn az Everton futballklub tiszteletére készült. Nem lesz az átlagszurkolóé, hisz több mint 1,8 millió forintba kerül.


Távirányítós kabát téli sportokhoz

2009. október 26.

A sokat tudó Aerotype dzseki a Polo Ralph Lauren gyártmánya. A zene és technika elkötelezett snowboardozó hívei biztosan vágynak majd egy ilyenre. A telefont és zenelejátszót a zsebekben lévő csatlakozóra dughatjuk, majd távirányítóval kezelhetjük kütyüinket.


Aranyozott titánbringa gyémánttal díszítve

2009. október 22.

A gyémánttal kirakott titán kerékpár hárommillió forintba került, egy brit férfi csináltatta feleségének házassági évfordulójukra. Praktikusnak éppen nem mondható közlekedési eszköz, de az biztos, hogy szép. És feltűnő, ha van valakinek szíve a város utcáin koptatni.


Időutazás luxusórával

2009. október 19.

A Confrérie Horlogère modell különlegessége, hogy bármikor lassítható vagy gyorsítható mutatóinak mozgása. A mechanika aztán újabb gombnyomásra visszaáll a pontos időre. A tourbillont is szem előtt tartó különlegesség 75 millió forintba kerül.


Autókból kölcsönzött megoldások a 14 milliós luxusórában

2009. október 08.

A Tag Heuer koncepcióként már 2004-ben bemutatta a Monaco V4-et. A túlzás nélkül forradalminak nevezhető megoldásokat felvonultató óra már kapható, ára 14,5 millió forint. Szíjhajtást és apró csapágyakat is kapunk ezért a pénzért.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5