Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 568 találat van a Deluxe.hu oldalon

1,3 millió forint a világ leggyorsabb hajszárítója

2007. szeptember 28.

Ránézésre olyan, mintha a jövőből szalasztották volna, de a Pi sorozatgyártású elektromos kerékpár hamarosan kapható lesz a boltokban. Korunk Babettája több mint egymillió forintba kerül, és akár 74 km/órás végsebességre is képes, ha jó erőben vagyunk.


Napelemmel működő luxushajó

2007. szeptember 28.

Napenergia biztosítja a hawaii Kanoa II nevű, 300 millió forint értékű katamarán energiaellátásának egy részét. A napelemeknek köszönhetően a környezetbarát hajó kevesebb zajt bocsát ki.


Virtuális adatok Ádámtól és Évától

2007. szeptember 28.

Elsősorban különleges mobiltelefonjairól híres az orosz Gresso cég, de hamarosan piacra dobják meglehetősen egyedi külsejű pendrive-jaikat is. A fa borítású adathordozók az első emberpárról kapták a nevüket, áruk akár a 175 ezer forintot is elérheti.


Luxuslaptop táskának álcázva

2007. szeptember 27.

Ez a kismérető laptop becsukva inkább tűnik elegáns kézitáskának, mint hordozható számítógépnek. Tudása sem elhanyagolható, ára pedig egészen baráti.


Tom Cruise földönkívüli támadástól retteg

2007. szeptember 25.

Bunkert épít coloradói birtokán a sztár, amiben állítólag akár 10 ember is képes lenne elélni egy évig. Tom Cruise állítólag a galaxison túlról érkező veszélytől tart.


Bemutatták a Samsung Armani mobilját

2007. szeptember 24.

A Samsung új, prémium kategóriás termékeket dob piacra, együttműködve a híres olasz tervezővel, Giorgio Armanival. A két cég közösen fejleszt különböző elektronikai eszközöket, ezek közül első az Armani mobil.


Elkészült a legdrágább iPod

2007. szeptember 21.

Az iPodok legkisebb verziója, a shuffle érdemelte ki a tengerentúli márkacsaládon belül a legdrágább jelzőt, miután egy norvég ékszerész aranyból és gyémántból alkotta meg az mp3-lejátszó tokját.


Marokkamera extrákkal

2007. szeptember 17.

A Sony legújabb, merevlemezre rögzítő videokamerája nemrég került az üzletekbe, megnéztük, mire képes.


A tenger stoppere

2007. szeptember 17.

Nem újdonság, hogy az autógyárak szívesen működnek együtt órakészítőkkel, viszont a hajóépítők csak napjainkban kezdenek nyitni az órások felé. Erre példa a legendás Riva hajógyár és az amerikai órakészítő óriás, a Hamilton kapcsolata, amelynek eredményeként nemrég mutattak be egy különleges kronográfot.


Tengeribetegség elleni hajó készült

2007. szeptember 14.

Tengeribetegséget kiküszöbölő mechanizmussal szerelték fel a Ferretti legújabb modelljét, a 630-as típusszámot viselő, megközelítően 600 millió forintos luxusjachtot, amelyet a Southampton Boat Show-n mutatnak majd be a nagyközönségnek.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5