Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 568 találat van a Deluxe.hu oldalon

Digitális Rubik-kockák

2007. október 24.

A Bűvös kocka újra nagyon népszerű, sikereit most világító, elektronikus változatai próbálják megismételni. Ez aligha sikerül, de az utódok is sok élvezetet és bosszúságot tartogatnak a kitartó forgatóknak. Illetve nyomkodóknak.


Telefon a Star Trekből

2007. október 20.

Karóra és mobiltelefon ötvözete a Hyundai új terméke, mely egy csuklón hordható mobiltelefon. Kis méretéhez képest nagy tudással bír, de használati értéke kétséges.


220 kilométerrel repül a bálna

2007. október 19.

Az Aeroscraft ML866 igazi luxus repülőtárgy lesz. Leginkább egy olyan léghajóra hasonlít, melynek ballonjában utazhatunk.


Házi spa egymillióért

2007. október 18.

Gőzkamra, zuhany, szauna és masszázsszalon egyben: ezt kínálja az angol fürdőszobai termék. Mindezt alig több mint egymillió forintért vehetjük meg, és akár a nappalinkba is kérhetjük.


Mindentudó DVD-lejátszó

2007. október 16.

A "mindent az egyben" megoldás sok műszaki készüléknél a minőség rovására megy, de a Panasonic legújabb DVD-lejátszójára ez nem igaz. Bemutatjuk a DMR-EH770 típusú készüléket.


Hamarosan a boltokban az arany iPhone

2007. október 15.

A 24 karátos arannyal bevont mobilkészülék a napokban kerül a boltokba. Áráról még nincsen hír, de a gyártó cég más termékeiből kiindulva viszonylag megfizethető lesz az ára.


Játékterem otthonra

2007. október 12.

Egymillió forintért a régi játéktermek hangulatát varázsolhatjuk nappalinkba. A Synergy Arcade Cabinet nevű konzolját wurlitzernek, szövegszerkesztőnek vagy kávézóasztalnak is használhatjuk.


Hangfal mély zsebű vájtfülűeknek

2007. október 10.

A 9 milliós, MMthree nevű high end hangfalpár két méter magas, összesen 400 kiló. Nehéz mozdítani, de jól mutat a nappaliban (vagy a zeneszobában), és olyan hangokat is kibocsát, amit csak a kutyánk vagy a denevérek hallanak.


Armani második élete

2007. október 02.

Megnyílt az első Armani bolt a Second Life-ban. Az eseményen maga a tervező is megjelent, sőt, meg is szólalt. "Végre valóban két helyen tudok lenni egyszerre" -nyilatkozta az olasz tervező avatarja.


Gombnyomással luxushotellé alakítható a kamion

2007. október 01.

A Hotel Móvil egy olyan kamion-utánfutó, mely gombnyomással hotellé alakítható. Nem is akármilyenné, negyvenhét ember számára kínál ötcsillagos körülményeket.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5