Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 568 találat van a Deluxe.hu oldalon

Futópad kutyáknak

2008. január 03.

Nincs annál rosszabb, mint amikor az eb a négy fal között éli ki az összes mozgásigényét. Összegyűrt szőnyegek, szétrágott cipők és piszkos ruhák maradnak utána. Kivéve persze, ha rendelkezésére áll a saját futópadja.


Buddhista mobil aranyból

2007. december 21.

Kína köztudottan nem szűkölködik lakosokban, az itt élő 1,3 milliárd ember nagy része buddhista. Rájuk való tekintettel piacra dobtak egy Buddhista Mobilt, hogy a módosabb hívők se lássanak hiányt a vallásos témájú technika vívmányaiban.


Ingyen energia laptopokhoz

2007. december 20.

Egy napos nyári délutánon mindenki legszívesebben a szabadban dolgozna. A Sudia Design Labs egy olyan napelemes asztalt dobott piacra, amely miatt érdemes kiköltöztetni az irodát a kertbe, ugyanis napenergiával működtethetjük a laptopot.


Digitális gramofon

2007. december 20.

Úgy néz ki, mint egy öreg gramofon, de több haszontalan dísznél. Régi felvételeinket mi magunk tudjuk a Dalszerzővel otthon digitalizálni, CD-re írni a lehető legegyszerűbben.


Headset estélyihez

2007. december 14.

Praktikus ékszer az Amosu és a Motorola közös terméke. Az aranyból és gyémántból készült headsetet akár estélyihez is viselhetjük.


Platina iPhone

2007. december 14.

Az arany és a gyémánt borítású iPhone után megjelent a platina hátlappal rendelkező változat is. Rajta a sorozat száma, hogy senki ne nézze acélnak.


Laptop a World of Warcrafthoz

2007. december 13.

A Dell karácsonyi ajánlatához két horror hangulatú laptop is tartozik. Motívumaikban a világ egyik legnépszerűbb internetes játékát idézik.


Repülő jacht

2007. december 07.

Új fajta vízi jármű kifejlesztését tűzte ki célul maga elé a francia Focus 21. A gyors jachton senki nem lesz tengeribeteg, hiszen nem a vízen, hanem afölött száguldhatunk vele.


A világ legdrágább autóhifije

2007. december 05.

A terepjárók növekvő eladási rátája és a luxusautó szegmens erősödése az autóeladásokban magával hozta az olyan kiegészítők választékának és árának emelkedését is, mint amilyen az autóba szerelhető audio termékek.


A tíz legmenőbb luxuskütyü

2007. december 04.

Annak érdekében, hogy ne álljon két ugyanolyan plazmatévé a fa alatt, érdemes különleges technológiai eszközt ajándékozni. Ezen a tízes listán garantáltan csak ilyenek vannak, az önhangoló gitártól a gyémántos egéren át a világ legdrágább távirányítójáig.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5