Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 568 találat van a Deluxe.hu oldalon

Golfpálya otthonra, irodába és a klubba

2008. február 14.

A számítógép segítségével működő golfszimulátor a valódi golfozás élményét ígéri. A szobában és az irodában, ha nincs idő a pályára menni, vagy hó borítja a lyukakat. Profi klubokban is használják.


Milliárdos házimozi három személyre

2008. február 12.

Hatmillió dollárba (1,1 milliárd forintba) kerülő háromszemélyes házimozit alkotott Jeremy Kipnis. Nehéz ennél komolyabb rendszert elképzelni, neki ez is sikerült.


Drágakővel keretezett szappanoperák

2008. február 04.

A legdrágább tévék nem műszaki tartalmuknak, nem is méretüknek köszönhetik árukat. Egy olasz cég LCD televízióinak keretébe drágaköveket épít. Legújabb modelljük 19 millió forint, és 155 rubinnal szállítják, kikapcsolva is élmény nézni.


Így költsön másfél milliót hifire

2008. január 31.

Kíváncsiak voltunk, hogy milyen minőségi hifit, nem pedig tucatárut venni, ezért ideális audiofillé változtunk és bevásároltunk. Azt a hangot kerestük, amivel együtt tudunk élni, és nem kerül másfél milliónál többe. Ilyen az audiofil világ.


Vágyfokozó ajándék Valentin-napra

2008. január 31.

Ha valami igazán exkluzív ajándékkal szeretnénk elkápráztatni partnerünket Valentin-nap alkalmából, és nem számít, mennyit költünk el a meglepetésre, válasszunk egy stílusos, tűzpiros jacuzzit.


Kristályban sült pirítós

2008. január 21.

Egy igazi high end otthonban a legapróbb részletek is a legnagyobb luxust hivatottak jelképezni. A Salton nevű cég nemrég egy Swarovski-kristállyal díszített kenyérpirítót dobott piacra, amely ezentúl a prémium kategóriás konyhák kihagyhatatlan tartozékának számít.


Hogyan tegyük egyedivé tárgyainkat?

2008. január 14.

Úgy tűnik, unjuk az egyformaságot, ha tárgyainkról van szó. Máshol külön iparág épült az egyedivé tételre, körülnéztünk itthon, mi a helyzet.


Csúcs CD-lejátszó

2008. január 11.

A CES-en nem csak a legújabb technológiával találkozhatunk, a Burmester itt mutatta be új high end CD-lejátszóját. 28,8 kg hagyomány majdnem kilencmillió forintért.


Mennyiből építhetünk szaunát?

2008. január 08.

Szaunaszezon van, a megrendelők túlnyomó része érthetően ilyenkor szeretne egy különlegesen meleg helyet otthonra. Az otthoni szauna, infraszauna vagy gőzkabin ára a technológiától függ, néhány százezertől akár tíz millióig is terjedhet.


A CES legdrágább termékei

2008. január 07.

A negyvenedik CES kiállítás a valaha volt legnagyobb technológiai rendezvény lesz az ígéretek szerint. A leghatalmasabb, legvékonyabb, leghangosabb termékek lesznek a legdrágábbak.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5