Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 568 találat van a Deluxe.hu oldalon

Elpazarolt milliók

2008. március 18.

A dollármilliók elköltése a látszat ellenére nem mindig egyszerű feladat, de "szerencsére" számos olyan, első látásra értelmetlen luxuscikket kínálnak, amelyek tökéletesen alkalmasak arra, hogy a milliomosok gondolkodás nélkül szórják a pénzt. Swarowski kristállyal kirakott piszoár, Hello Kitty-s drágakövek és macskapáncél is szerepel az ajánlatok között.


Tévével ötvözött szakácskönyv

2008. március 17.

Nem kerül több ujjlenyomat a nagyitól örökölt szakácskönyv lapjaira, mert egy új konyhai eszköz digitális szakácskönyvként is üzemel. Ráadásul képkeretként és nagyfelbontású tévéként is funkcionálhat az olajálló monitor.


Hétmillióért itt az aranykor

2008. március 13.

Golden Age, azaz aranykor a neve annak az aranyszínű, kristályokkal borított Apple MacBook Air modellnek, amiből mindössze 20 készült, és hétmillió forintnak megfelelő dollárba kerül.


Kipufogócsővel felszerelt hifi

2008. március 12.

A Pagani eddig extrém sportautóiról volt híres, most bemutatták első hifi készüléküket. Nem mindennapi külső és anyagok jellemzik, akárcsak négykerekű ihletőit.


400 kilométer/órával megy a biokocsi

2008. március 11.

Megjelentek a Koenigsegg CCX és CCXR limitált modelljei. A kultikus svéd márka erősebbik, 1018 lóerős új modellje bioetanollal gyorsul három másodpercen belül százra, és megfelelő körülmények között akár 402 kilométer/órás sebességre is képes.


Virtuális komornyik

2008. március 07.

Személyes digitális komornyik gondoskodik a kényelemről az ultramodern lakásokban. Az elektronikus eszközöket kezelő berendezés húszezer dollárért munkába áll, szól, ha meleg a víz a jacuzziban, vagy ha valaki át akar mászni a kerítésen.


Amerikai luxusrepülőt gyártanak Lenin szülővárosában

2008. március 05.

Az Eclipse 500 az első külföldi sugárhajtású repülőgép, ami Oroszországban készül. A könnyű, gyors gépet elsősorban üzletembereknek szánják.


Új luxusmobilok törnek be a piacra

2008. március 04.

Az új luxusmobil, a Bellperre a leggazdagabbak elit márkája szeretne lenni. A cég nem kizárólag a drága alapanyagok használatával, hanem kiemelkedő minőségével is meg szeretné győzni potenciális vevőit.


Blue-ray lejátszó egy autó árából

2008. február 29.

Éppen csak eldőlt, hogy mi lesz a DVD utáni zenei és filmes formátum, már megjelent az első felső kategóriás Blue-ray lejátszó. A Goldmund berendezésének árából autót is vehetnénk.


Porschét verő háromkerekű

2008. február 14.

A Porschét is "legyorsuló" háromkerekű elektromos autó, az Alias ára 30 ezer dollár lesz. A hatalmas teljesítményű kétülésest két motor gyorsítja, és még a környezetet is kíméljük vele.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5