Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 568 találat van a Deluxe.hu oldalon

Repülő és helikopter a nappaliban

2008. április 10.

A Cyber Copter igen drága játék, mely a repülés teljes élményét ígéri. Sokféle helikopter és repülő szimulálására képes, és akár a nappalinkba is elhelyezhetjük.


Víz alatt is élhetünk luxuséletet

2008. április 09.

A luxus és a különleges élmények szerelmesei számára egyre több víz alatti szálláshely, rendhagyó kikapcsolódási lehetőség, jármű és high tech eszköz áll rendelkezésre. Cápákkal való úszás, ötcsillagos hotelek és luxusillemhely is szerepel a víz alatti választékban.


Cédéölő hifi

2008. április 07.

Kiváltja az összes hagyományos és digitális lejátszót az Opus No4. A zenei központ háttértárként és archiváló eszközként is funkcionál, miközben vezetéken és wifin keresztül együttműködik minden otthoni eszközünkkel.


Privát zeppelin

2008. április 03.

Nem járt le a furcsa légi járművek kora. 240 millió forintért bárkinek lehet saját, luxus kategóriás zeppelinje. Nagy szélben nem ajánlott ezzel közlekedni, de feltűnő, az egyszer biztos.


Mobiltelefonos kapcsolat a másvilággal

2008. március 27.

Egy japán cég olyan high-tech sírhelyet kínál, amely segítségével a látogatók digitális formában is felidézhetik elhunyt családtagjuk emlékét. Ehhez mindössze hozzáféréssel és mobiltelefonnal kell rendelkezniük.


Öt villámgyors elektromos autó

2008. március 27.

Gyorsulás füst és üvöltő hengerek nélkül? Egyszerre fürgék és zöldek a listán szereplő autók, ami nem kis bravúr. Ezért lehet sikeres a technológia annak ellenére, hogy jelenleg még elkérik az árát.


Új kategória születik: gigajacht

2008. március 26.

A világ első gigajachtjának ára 100 millió font lesz. Fedélzetén kert, medence és teniszpálya is helyet kap, és évekig lehet vele vízen maradni, még tankolni sem kell megállni.


Digitális pincérekkel kísérleteznek az éttermek

2008. március 25.

Hús-vér felszolgálók helyett digitális pincérek bevezetésével kísérletezik néhány étterem: a vendégek egy képernyőn keresztül rendelhetik meg a menüt. Bár sokan rajonganak a high-tech megoldásért, az európai éttermek törzsvendégei idegenkednek tőle.


A legdrágább iPhone

2008. március 21.

Bárkinek lehet saját hercegnője, akinek van erre a célra 29 millió forintja. A 318 gyémántból és fehéraranyból álló borítás emeli az egekig a Princess Plus luxustelefon árát.


Memória fából

2008. március 20.

Egy gravírozott fa pendrive ezüst és borostyán berakásokkal valóban exkluzív darab. Minden példány egyedi, és ha kidobjuk, alig szennyezi a környezetet.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5