Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 568 találat van a Deluxe.hu oldalon

A tíz legfurább és legmenőbb luxuskütyü

2008. május 26.

A Techeblog szerzője összeállította a milliomosok számára elérhető igen drága technikai eszközök top 10 rangsorát. A bevásárlólistára került tárgyakon rengeteg gyémánt van, kisebb részük még technikailag is érdekes.


A legkisebb személyszállító helikopter

2008. május 23.

Egy Leonardo Da Vincitől származó rajz inspirálta a világ legkisebb helikopterének megalkotóját. A 75 éves japán tervező a híres előd szülőhelyén tart vele bemutató repülést. A praktikus eszközt 9 millió forintért bárki megveheti.


A világ legnagyobb szerszámkészlete

2008. május 14.

Ami el tud romolni, az el is romlik, legalábbis Murphy szerint. Ami elromlott, azt én meg tudom javítani, mondja erre sok férfi. Ehhez elsősorban megfelelő szerszámokra van szükség, aki megvásárolja a világ legnagyobb, 1,4 millió forintba kerülő szerszámkészletét, egész biztos megtalálja a megfelelő darabot.


Hifit építettek a nagybőgőbe

2008. május 08.

A nagybőgőbe épített hifi állítólag nem csak szép, hanem igen jól is szól. Ez mondjuk el is várható egy 2,4 millió forintos készüléktől, ennyibe kerül ugyanis az SKDubs Gold. A lejátszó, az erősítők és hangsugárzók mind belekerültek a hangszerbe.


2,3 milliárdért élhetünk orchideaszirmok között

2008. május 05.

Három év alatt épül fel Nagy-Britanniában egy orchidea alakú ökoépület. Négyzetlábára duplája a manhattani lakásokénak, pedig az angol vidék egyik tópartjára épül. Egyedisége és környezetet kímélő megoldásai minden pénzt megérnek.


Arany kijelzős táska 8 millióért

2008. április 28.

Ázsia legnagyobb Louis Vuitton boltját Fabrizio Plessi tervezte. A hongkongi munkakapcsolat gyümölcse egy limitált példányszámban, csak az új üzletben kapható táska is. A nyolcmillió forintos ár akkor is megdöbbentő, ha figyelembe vesszük, hogy egy kijelző is került az oldalára.


A világ első luxus búvárkomputere

2008. április 25.

Búvár és búvár között eddig nehéz volt különbséget tenni a hasonló felszerelés miatt. Most azonban eljött azoknak az ideje, akik leghőbb vágya, hogy palackkal a hátukon is látni lehessen, van mit a tejbe aprítaniuk. A gazdag búvárok felszereléséből készült arany változat is, ezzel már tényleg lehet villogni, akár 300 méterrel a tengerszint alatt is.


Percenként 605 litert fogyaszt a szuperszonikus autó

2008. április 22.

A sebességi rekordra törő szárazföldi repülő rajtra készen várja az indulást. Már csak egy jóképű, 20 és 40 év közötti pilótát keresnek hozzá. Bárki jelentkezhet.


Armani tévé fából

2008. április 18.

A híres olasz tervező mobiltelefon után tévét dob piacra a Samsunggal közösen. Maga Giorgio Armani mutatta be az új prémium kategóriás LCD televíziót. Fa keret, egyéni távirányító, csúcstechnika.


Otthon is nézhetünk 3 dimenziós tévét

2008. április 14.

A világ első, 107 centiméteres stereoscopic három dimenziós tévéje a napokban kerül a boltokba. A Hyundai készüléke nem olcsó, és egyelőre csak Japánban kapható. Ott ugyanis december óta ilyen adást is sugároznak.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5