Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 568 találat van a Deluxe.hu oldalon

Vízre gyártott sportkocsi

2008. október 02.

Az utóbbi időben egyre több luxus kategóriás katamarán jelenik meg. Lassan ezek igazi státuszszimbólummá válnak, hasonlóan a drága autókhoz. Nemrégiben egy új modellt mutattak be, melyet az Audi R8 külseje ihletett, de nem csak feltűnő megjelenése érdemel figyelmet.


A legtrendibb golfeszközök

2008. augusztus 12.

Felsőbb körökben sokan úgy tartják, a felszerelés teszi a játékost, és ennek megfelelően a tehetős golfozók a legkülönlegesebb és legtrendibb eszközöket próbálják beszerezni, hogy kivívják társaik csodálatát a pályán. A bemutatott termékek egy része igen hasznos, mások az előnyös megjelenést segítik elő.


Tokjában tárolja az energiát az új fülhallgató

2008. július 07.

Új fülhallgató forgalmazását kezdte meg a napokban a Sennheiser. Az új sztereó fülhallgató a cég szerint egyedülálló képességekkel próbálja meggyőzni a zenehallgatás szerelmeseit.


A hétköznapok luxusrádióját teszteltük

2008. július 04.

A Tivoli Audio cég rádiói a zenei hangzásra igényes közönségnek készülnek. Ezúttal a termékcsalád legsokoldalúbb készülékét, a Modell Three-t próbáltuk ki.


A legstrapabíróbb mobil

2008. július 01.

Ahogy az extrém sportoknak, úgy a mindent bíró készülékeknek is nagy divatja van. A Tetra T-Pad talán a legtöbbet kibíró mobil a piacon, tetszés szerint dobálhatjuk, vagy áztathatjuk az esőben. Igaz, több laptop árát elkérik érte.


Jacuzzi szőrös fürdőzőknek

2008. június 17.

A négylábú házi kedvencek kényeztetésének legújabb módja egy kutyák számára készített jacuzzi. Az ára vetekszik egy embereknek készült jacuzzi árával, de sampon nem kell hozzá.


Ön is nyerhet a szellemektől

2008. június 04.

Gyakorlásra és játékra egyaránt alkalmas a számítógép vezérelte pókerasztal. Az ellenfelek helyén senki, vagy ha tetszik, akkor szellemek ülnek, őket apró kijelzők képviselik. Tíz fős partikat is játszhatunk akár úgy is, hogy egyedül ülünk az asztalhoz, de csalni persze így sem ér.


Tutankhamon fáraó számítógépe

2008. június 03.

Eljött az az idő, amikor már nem csak a fantasztikus irodalomban tulajdonítanak számítógépet a fáraóknak. Igaz, nem is régészeti szenzáció került elő, az ókori Egyiptom által ihletett számítógépház nagyon is napjaink terméke.


Retikül laptopok bevállalós nőknek

2008. május 29.

Az Ego Lifestyle új luxuslaptopjai különleges külsőt kaptak. A pénzzel jól ellátott nőies nők kiegészítői egyszerre öltöztetnek ékszerként és táskaként, miközben praktikus segítséget jelentenek a munkában és kikapcsolódásban.


Az év álommobiljai

2008. május 29.

Egyre több cég jelenik meg a piacon kis szériás, drága mobiltelefonnal, köztük több olyan darab is van, amit ismert divat- vagy éppen autóscégek tervezői alkottak. A Forbes magazin összegyűjtötte a világ tíz legdrágább és legjobban vágyott idei mobiltelefonját.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5