Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 568 találat van a Deluxe.hu oldalon

A legjobb technikai kütyük utazóknak

2008. november 20.

A közeledő ünnepek miatt is érdemes számbavenni, hogy melyek a legjobb idén megjelent technikai eszközök utazók számára. A hasznos mini tárgyak egy része könnyebbé teszi az életet, néhány pedig életet is menthet. Előbbiek közé tartozik a szemüvegként felvehető minimozi, utóbbiak közé a jeladó, mely bárhonnan jelzi, hol tűnt el tulajdonosa.


Tíz gyönyörű laptop a jövőből

2008. november 19.

A tervezők laptop-koncepciói között teljesen elszálltakat és akár már ma is megvalósíthatókat egyaránt találunk. Nem csak a méret a lényeg a jövő laptopjainak esetében, de természetesen a hordozhatóság az egyik legfontosabb szempont. Ugyanakkor találunk a listán kifejezetten utazásra és fotózásra, valamint olvasásra optimalizált modellt is.


Csinos, okos, de bonyolult vele az élet

2008. november 18.

Az LG KS20 elsősorban méretével, árával és külsejével hódít az okostelefonok egyre nagyobb piacán. A leginkább PDA hagyományokat továbbvivő mobillal a legnagyobb bajunk a rajta futó operációs rendszerrel volt. Annak, akinek az időnként nehézkes használhatóság belefér, ideális választás lehet.


Gondolatolvasó hifi

2008. november 17.

A dán Bang&Olufsen bemutatta legújabb hifijét, a BeoSound 5-öt. A különleges külsejű hangberendezés tudása sem mindennapi: használója ízlésének megfelelően ajánl zenéket. Bár szó szerint nem olvassa gondolatait, de különböző szempontok alapján osztályozza, hogy az 500 gigabájtnyi zenéből mit szokott hallgatni.


Mit tudnak majd a jövő mobiltelefonjai?

2008. november 13.

A mobilgyártók legújabb készülékeit nézve úgy tűnhet, már mindent tudnak, ami egy hordozható eszköztől elvárható. Akkor vajon még mi minden kerülhet a telefonba, mire lesz alkalmas a jövő készüléke? Ennek jártunk utána: van, amiben a szakemberek és a gyártók egyetértenek, de olyan pont is akad, amiben eltérnek a vélemények. Az viszont nem kérdés, hogy az okostelefonoké a jövő.


Minden női DJ álma

2008. november 07.

A nők és a technika nem feltétlenül két külön dolog, ez ügyben sokat tesznek a dizájnerek. A női laptopok és mobilok között is akadnak komoly darabok, de a nappaliban is van erre példa. Ilyen ez az egymillió forintos, rózsaszínű high-end lemezjátszó.


Retró szimulátor a nappaliba

2008. október 18.

A repülőgépek, fegyverek alkatészeiből szobrokat és lakberendezési tárgyakat gyártó MotoArt új területre merészkedett. Szimulátoruk egyszerre játékszer és a nappalit feldobó retró tárgy. Olyan, mintha egy régi minirepülő landolt volna a parkettán.


Mindent tudó tévék

2008. október 17.

Megszületett az első olyan megoldás, ami a nagy felbontású mozgóképek lejátszását és felvételét integrálva teszi lehetővé bármelyik nappaliban. A világ első Blue-ray felvevővel egybeépített HDTV-je a Sharp AQUOS DX. A készülék hat különböző méretben kapható, a legnagyobb közel egymillió forint.


Virtuális étlap és digitális asztalterítő az étteremben

2008. október 15.

Nemrég nyílt meg London felkapott szórakozónegyedében, a Sohóban az Inamo nevű étterem, ahol az ázsiai és a fúziós konyha rajongói interaktív, high-tech étlapról rendelhetik meg a fogásokat.


Az iPhone-nal még kádunkat is vezérelhetjük

2008. október 02.

A Bathomatic egy igen hasznos fürdőszobai kiegészítő. Segítségével relaxációs fürdővé varázsolhatjuk kádunkat, akármilyen régi darab is legyen az. Ráadásul a világ bármelyik pontjáról beállíthatjuk, hogy mikor milyen víz kerüljön a kádba. Már akár az itthon is beszerezhető iPhone segítségével is.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5