Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 568 találat van a Deluxe.hu oldalon

A tíz legmenőbb kütyü a fürdőszobában

2010. április 07.

Ha a bejárati kapun már nem fér el több Michelangelo szobor, és az étkezőt sem lehet futballpályánál nagyobbra tervezni, a vendégek elkápráztatására még mindig ott vannak a fürdőszoba által kínált lehetőségek. Bemutatjuk a tíz legmenőbb kütyüt, a beszélő vécétől az érintőképernyős tükörig.


Tízmilliárdokat hozott egy nap alatt a forradalmi iPad

2010. április 06.

Több mint 300 ezer darab fogyott az Apple táblagépéből az amerikai megjelenés első napján. Ez a mennyiség legalább 150 millió dolláros (30 milliárd forintos) árbevételt jelentett a cégnek.


High-tech szivartartó milliókért

2010. március 11.

Aki megteheti, hogy ebéd után visszavonuljon saját szivarszobájába, az szeretné, ha a füstölnivalót jó helyen tudhatná. Erre való a humidor, amely megfelelő hőmérséklet és páratartalom mellett tárolja a szivargyűjteményt. Ilyen például a modern technikai megoldásokat felvonultató üveg Reposo.


Tévének is beillik az Asus és a Bang & Olufsen közös laptopja

2010. január 25.

Közösen fejlesztett laptopot az Asus és a Bang & Olufsen. Hatalmas kijelző és hangfalak, valamint két touchpad teszi különlegessé a hordozható multimédiás központot. Akár 350 ezer forintnyi dollárért hozzá lehet jutni, de Magyarországon ennél várhatóan sokkal többe kerül majd.


A legjobb bölcsők

2010. január 11.

A gyerekeket már korán elkezdhetjük a luxus életmódra nevelni. Dizájnos vagy a legmodernebb technikával felszerelt bölcsőbe is fektetjük csemeténket. Lássunk néhány példát Hamupipőke tökhintójától a high-tech babágyig.


A legjobb geek hotelek

2010. január 06.

Ma már a szállodáknak is követniük kell a korral haladó vendégek igényeit, akik értékelik, ha az otthonukban található hi-tech kütyüket a hotelszobájukban is megtalálják. Az Askmen.com alapján ajánljuk a legjobb geek hoteleket.


Csuklóján hordja mobilját az orosz államfő

2010. január 05.

A luxuscikkek gyártóinak az számít a legjobb reklámnak, ha ismert nevek kezdik hordani a terméküket. Főleg ha a luxus fellegvárának számító Moszvában mutatja meg nyilvánosság előtt az orosz államfő, Dmitrij Medvegyev legújabb szerzeményét, a karóratelefonját.


Csúcstechnika a hálószobában

2009. december 16.

Egy luxusfekhely nemcsak tökéletesen kényelmes és egészséges, hanem olyan extrákat is tartalmaz, mint a beépített DVD, hangrendszer vagy a légkondicionálás. A Trendhunter.com alapján összegyűjtöttünk néhány olyan ágyat, amelyben felejthetetlenek lesznek az éjszakák.


A legextrémebb Swarovskis trendek

2009. november 17.

A Swarovski neve egyet jelent a glamourral és csillogással, legyen szó high-tech kütyük vagy drága divatkreációk díszítéséről. A csillogó kövekkel tarkított luxuscikkek birtoklása emellett azt is jelzi, hogy tulajdonosa viszonylag vastag pénztárcával rendelkezik. Összegyűjtöttük a legextrémebb Swarovskis trendeket.


Kétmilliós újdonság a Bang & Olufsentől

2009. november 09.

A luxus elektronikai eszközök gyártója, a dán Bang & Olufsen új tévéket dobott piacra. A negyven colos, vagyis több mint egy méteres képátmérő és a csaknem kétmillió forintos árcímke azt sejteti, hogy nem kisszobába kerülnek majd a készülékek.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5