Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 568 találat van a Deluxe.hu oldalon

High-tech sörfőzőgép otthoni használatra

2011. április 20.

A házi sörfőzőgép hét nap alatt kifogástalan minőségű italt készít, és nem igényel különösebb szakértelmet. 840 ezer forintért beszerezhető.


High-tech babakocsit készített 22 ezerből a lelkes apuka

2011. február 24.

Extrém extrákkal felszerelt babakocsija van egy 12 hónapos brit fiúcskának: apja ellátta DVD-lejátszóval, porszívóval, palackmelegítővel, rendszámmal és még sok egyébbel.


High-tech központ nyílt Magyarországon

2010. november 26.

Műholdas alkatrészek, repülőgép fedélzeti műszerek, robotrepülők, speciális, nano-tartományban érzékelő műszerek tervezésére, gyártására és tesztelésére ad lehetőséget az a high-tech létesítmény, amelyet hivatalosan csütörtökön adták át Újpesten.


High-tech edzés egy 65 éves szexszimbólummal

2010. november 16.

Helen Mirren, a 65 éves színésznő szerepel a Wii Fit Plus karácsonyi, egyesült királyságbeli reklámjaiban. Jól tartja magát.


21 étel készülhet egyszerre a high-tech főzőlapon

2010. augusztus 31.

A Williams névre keresztelt főzőlap csak ott meleg, ahol az edény található, érintőképernyővel kommunikál és időzíthető. 21 lábast képes kezelni, és még egy nyolcéves is elboldogul vele. Kár, hogy egyelőre csak terven létezik.


Felszedi az elhajított zokninkat a 15 ezres robot

2010. augusztus 06.

Egyre több, robotnak nevezhető berendezést használunk a háztartásban, van azonban egy olyan, most megjelenő darab, amit minden eddiginél elképesztőbb célra hoztak létre. Felszedi az elhajított zokninkat vagy más apró tárgyakat.


High-tech lehetőségeket rejt a selyem

2010. augusztus 02.

A selyem erősebb lehet a golyóálló mellénynél, mégis a szépség és a luxus szinonimája, a selyemszálak a természet mesterművei, amelyeknek különleges tulajdonságait még nem sikerült laboratóriumban megismételni.


Minden irányból hangosak a vuvuzela alakú luxushangszórók

2010. július 31.

Philippe Starck dizájner és a vezetéknélküli eszközöket gyártó Parrot Zikmu néven dobta piacra az ismerős külsejű, 340 ezer forintos hangfalakat.


Minden mozdulatunkat figyelő high-tech-kütyük

2010. július 07.

Az egészségünket szemmel tartó kütyük nemcsak egyre nagyobb számban, de egyre olcsóbban kínálják az életünkről készített diagramokat. Bemutatjuk néhányat a legmenőbb karperecek és a legközlékenyebb eszközök világából. A minden mozdulatunkat figyelő high-tech-kütyük következnek.


High-tech iPhone-hangszórók

2010. június 10.

A malac formájú hangszórók után egészen új dizájnt tervezett a Speakal az iPhone mellé. Az iCrystal Docking Station úgy fest, mintha a marslakók felejtették volna itt.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5